a takhle je to s Jaraxovo statistikama proste. Jarax rekne "ne tohle se na sedmach vuuuubec nesere, bud v klidu". Mrd, bad luck a muzes to jit menit. Jakto? Jarax tohle preci nikdy na zadny nemenil. A pak Jarax dopovi takovou tu basnicku jaka vsechna auta nebere na servis a ze bere jen benzinovy lestenky a "auta s potencialem", na kterych nemusi delat servisni zasahy, ktere nema rad a je jasno.Snejk píše:jarax podle me keca a zadny sedmicky nespravuje...
ja uz vymenil minimalne pres 40 zrcatek urcite, na mejch vrakach uz zadny davno nezbyly musim pro ne casto i do chotetova uz... proste ty zrcatka nejdou sklapet skoro nikomu, toci se to porad jak kolotoc dokola... a to je jedno jestli je to sedmicka jak z katalogu nebo nejaka chcanka...
jo a v praze mi ukopli zrcatko asi 18x.. vsude mozne at uz na ulici nebo v obchodaku... me to neva ja tam mam vrut, a pak vetsi a vetsi a ted tam mam tak velkej vrut ze uz ani nechapu ze takovej vyrabej... ale drzi to a tak me to nezajima...
za poslednich 14 dni sme menili 3 zrcatka... jedno ukople na chanku a dve co se tocili dokola... a to jedno co sme koupili ze ho tam dame tak se taky tocilo dokola... no k posrani... o sklech ani nemluve.. kdyby mi ted jedno nedovez ivo tak nevim co uz tam mam davat, ty zatmivaky uz nema nikdo nikde nevytekly.. a to je kazdej tejden nekdo...
A Jarax se pak divi, ze kurevtor musel menit diff, protoze to prece na sedmickach neodchazi