Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
naše 6er
Re: naše 6er
Mas to pekny, ja jsem o vikendu konecne vymenil zadni kotouce a desticky Jurid white.
tak konečně indiv kola
dej pak víc fotek, zajímalo by mě, jak to vypadá s tou stříbrnou (silbergrau?) víc z zdálky
jinak je tu kiid koukám, všem 6 jezdí
na mojí kromě přetěsněnýho motoru taky nic novýho...

jinak je tu kiid koukám, všem 6 jezdí

645Ci Cabrio Saphirschwarz
Z3 Coupé 2.8 Topasblau
X6 30d Saphirschwarz
Z3 Coupé 2.8 Topasblau
X6 30d Saphirschwarz
-
- Klubové ID: 482
- Kontaktovat uživatele:
je to uplně jiný auto, ty kola jsou best of, jak vzhledem tak váhou, jsem rád že jsem je konečně sehnal, i když jsem pro ně musel jet do stuttgartu.
M6 brzdy taky přinos, i když to trochu ztratilo na komfortu, uvidíme jak rychle je uvařím
M6 brzdy taky přinos, i když to trochu ztratilo na komfortu, uvidíme jak rychle je uvařím

na preFl za mě ty hypertěžký st. 121, ty mám rád, FL leštěný st. 249, na všech jsou pěkný M 167, na tmavejch (ideálně indiv.) barvách ty tvoje 152, zajímalo by mě právě, jak vypadaj na stříbrným autě; Stuttgart není uplně blízko, předpokládám, že to bylo spojený s koupí nějaký E65/6...
jinak v plánu konečně doladit AHL (závisí jak splaším ověřenou funkční SMC jednotku) a pak si chci pohrát s tím GTO zrcátkem - napájet orig ovladače na tlačítka v zrcátku
jinak v plánu konečně doladit AHL (závisí jak splaším ověřenou funkční SMC jednotku) a pak si chci pohrát s tím GTO zrcátkem - napájet orig ovladače na tlačítka v zrcátku
Z3 Coupé 2.8 Topasblau
X6 30d Saphirschwarz
Z3 Coupé 2.8 Topasblau
X6 30d Saphirschwarz
-
vita11
- Moderátor
- Klubové ID: 3376
Neměl by tady někdo tip na někoho, kdo by uměl poservisovat panoramu na E63? Mechanicky se zdá být snad v pořádku, ale po zavření zahlásí Einklemmschutz a odmítá dál operovat.
V8 power
BMW 650i LCI Spacegrau
Top down
BMW Z3 2.8i Arktissilber
Calming machine
BMW R1150R Atlantablau

Top down

Calming machine

-
- Kontaktovat uživatele:
a zkoušel jsi kalibraci?
-
vita11
- Moderátor
- Klubové ID: 3376
Zkoušel. Udělá celý ten cyklus a na konci opět zahlásí Einklemmschutz a nechce dál fungovat.
V8 power
BMW 650i LCI Spacegrau
Top down
BMW Z3 2.8i Arktissilber
Calming machine
BMW R1150R Atlantablau

Top down

Calming machine

-
- Kontaktovat uživatele:
a ještě jedno dynamické video, bohužel hodně foukalo
Menší brácha

-
- Kontaktovat uživatele:
nenašel by se tu někdo kdo má chromové lišty pod oknama a touží po matných? rád vyměním 

to pak ale chce mít i chrom trysky ostřikovačů skla, prostě komplet SA346, nic polovičatýho
navíc na kabriu ten chrom pod oknama neni uplne ono, je to tam pak divoce ukončený, ta linka, pokud je střecha dole

navíc na kabriu ten chrom pod oknama neni uplne ono, je to tam pak divoce ukončený, ta linka, pokud je střecha dole

Z3 Coupé 2.8 Topasblau
X6 30d Saphirschwarz
Z3 Coupé 2.8 Topasblau
X6 30d Saphirschwarz
-
- Kontaktovat uživatele:
já tu mám stejnou šestku, ve stejné barvě na stejných kolech a prostě to vypadá kurevsky líp.

-
- Kontaktovat uživatele:
není pravda, z boku nic FL není a když ty auta postavíš za sebe že vídíš jen bok, tak ty chromy to posunujou uplně jinam.
jinak FL je v nečem hezčí, v nečem jinym zase škaredší, třeba světla bezkonkurenčně FL hezčí, ale zase nárazník se mi víc líbí předFL.
nejlepší si to nakombinovat jak to mám u 7er
jinak FL je v nečem hezčí, v nečem jinym zase škaredší, třeba světla bezkonkurenčně FL hezčí, ale zase nárazník se mi víc líbí předFL.
nejlepší si to nakombinovat jak to mám u 7er

Jde vyměnit přední FL nárazník za předFL kus za kus (vč.mlhovek) - nebo je třeba měnit i nějaké držáky za nárazníkem?
-
- Kontaktovat uživatele:
těžko říct.
Koukám do ETK a boční "shock absorber" má jiný číslo...a ten hlavní držák nějaký je stejný a nějaký má číslo jiný...liší se to jestli to má automat nebo ACC...tak to tedy z toho chápu...podle mě to ale bude téměř stejný...asi to risknu 

Včera jsem se čirou náhodou postavil na parkovišti se svou 46tkou vedle černé 63trojky na moc pěkných kolech a toto kupéčko mě oslovilo ještě více,sice s béžovým interiérem,kterého nejsem fanda ale jinak moc pěkné,byla tma,takže foto jsem nedělal.