Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
Re: Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
A takhle některé typy mercedes mají přezdívku cigan wagen
Já nerozumím tomu, že jsem neměl začínat na E65. Jak to myslíte začínat, to předpokládáte, že předchozích dvacet let jsem chodil pěšky a pak si koupil E65, nebo, že jsem předchozích dvacet let jezdil s autem normálně do servisu a pak jsem se rozhodl, že si sedmu začnu opravovat sám? Ne je to tím, že žádný auto nebyla taková sračka jako tento produkt BMW. Na několika autech jsem řešil svítící airbagy, byla to řídící jednotka, nebo nějaká svorkovnice, nebo přímo třeba navíječ pásů. Opravil jsem a bylo to. Tady na tom sráči to furt nefunguje. Teď tu zase budete plácat, že jsem si koupil krám, jakej to má kurva vliv na airbagy. Jak to, že tuctová automobilka je může udělat tak aby to po dvaceti letech fungovaly a BMW to neumí. To, že to auto je ojetý a bylo levný má vliv na bagy jaký? Ten chlap co v tom jezdil je úmyslně ničil? Ten sráč si dělá co chce, dvakrát v rozmezí deseti minut ho napojím na diagnostiku a pokaždé ukazuje něco jiného. Jaký vliv měl původní majitel na to, že to netopí a nechladí, když ostatní plečky to umí i po letech a deseti majitelích. To samé hudba, vždy jsem se snažil vybírat tu nejlepší v daném autě a vždy fungovala, maximálně odešel reproduktor, nebo nějaká drobnost. Tady ta vaše modla to neumí. Tady na tom sráči nefunguje nic a určitě to není chyba předchozího majitele, nebo moje.cheater píše:Samozřejmě proti tomu nikdo nic nemá, ale jak píšeš nezačínal jsem na E65.
-
- Člen Klubu
xaler... zbytečně řešíš rejpavce ...a to sem taky
.... nechci bejt škodolivej , ale třeba je to špatnej kus---zrobjony v mexiku, v pjontek věčorem
..blbě poskládanej ..... bordel v elektrice -kostry .... něco běží i po optice .... je to kurwa složitý auto , jaký ani dneska ještě nejsou v některejch věcech ....asi to chce začít od začátku ...přehrát komplet soft a začít hledat po kabelech ...jednu věc za druhou....

auto nemůže za vola, kterej v něm sedí, keci sou zadara, whisky stojí prachy.....

Ty seš fakt levej kokot. Já jezdím 150km denně s touhle sračkou a nemusím každej den tahat kabel. Ani nevím kde leží. Nic z toho neteče, nic tam nesvítí. Vlastně teď jo. Levá parkovačka odešla. Piča asi to světlo provrtám osmičkou vrtákem a namotam na kroužek světelný řetěz z vánočního stromku. Opravdu seš tak tupej, že si nedokážeš přiznat, že ta chyba seš TY?
-
Naposledy upravil(a) cheater dne sob 27.11.2021 00:25, celkem upraveno 1 x.
Já třeba elektriku v autě neumím řešit. Ale postupně jsem se dopracoval k tomu že si vyměním na e38 vše na podvozku a interiérů a brzdach a dalších věcech sám. Dělal jsem i mnoho věcí na motoru. Já třeba s e39 najel v roce asi 2016 skoro 100tis za 12mesicu a to auto prakticky nic nechtělo ani nevykazovalo známky opotřebení. E38 mě nikdy nikde nenechala kromě teda prasklé vodní hadice a to jezdí každý den nonstop
xaler píše:Já nerozumím tomu, že jsem neměl začínat na E65. Jak to myslíte začínat, to předpokládáte, že předchozích dvacet let jsem chodil pěšky a pak si koupil E65, nebo, že jsem předchozích dvacet let jezdil s autem normálně do servisu a pak jsem se rozhodl, že si sedmu začnu opravovat sám? Ne je to tím, že žádný auto nebyla taková sračka jako tento produkt BMW. Na několika autech jsem řešil svítící airbagy, byla to řídící jednotka, nebo nějaká svorkovnice, nebo přímo třeba navíječ pásů. Opravil jsem a bylo to. Tady na tom sráči to furt nefunguje. Teď tu zase budete plácat, že jsem si koupil krám, jakej to má kurva vliv na airbagy. Jak to, že tuctová automobilka je může udělat tak aby to po dvaceti letech fungovaly a BMW to neumí. To, že to auto je ojetý a bylo levný má vliv na bagy jaký? Ten chlap co v tom jezdil je úmyslně ničil? Ten sráč si dělá co chce, dvakrát v rozmezí deseti minut ho napojím na diagnostiku a pokaždé ukazuje něco jiného. Jaký vliv měl původní majitel na to, že to netopí a nechladí, když ostatní plečky to umí i po letech a deseti majitelích. To samé hudba, vždy jsem se snažil vybírat tu nejlepší v daném autě a vždy fungovala, maximálně odešel reproduktor, nebo nějaká drobnost. Tady ta vaše modla to neumí. Tady na tom sráči nefunguje nic a určitě to není chyba předchozího majitele, nebo moje.cheater píše:Samozřejmě proti tomu nikdo nic nemá, ale jak píšeš nezačínal jsem na E65.
Všichni BAN? Na BAN jsou tu jen dva adepti.
Ale ono je jednodušší někoho zjebat za špatně psanej inzerát.
Ale ono je jednodušší někoho zjebat za špatně psanej inzerát.
-
Protože v něm má peníze a nemůže si koupit jiný.
-
Filozof píše:Matiz ty jsi to vůbec nepochopil anebo jsem se špatně vyjádřil.
Doskladany původní motor znamená ze polovina motoru se dosklada a je
Hotovo.
Kamarádova stejné auto ford a dělal to Plynař který těch aut už dělal par desítek. Jo bylo to bez papíru a přesně 3,3k cash bylo to jen přehozeni plynu nic víc.
U e65 si nejsem jistej kolik to času zabere ale nikdo nepočítal s novou elektrikou nebo prehozeni elektriky proč ???
Jen doskladat motor pokud by byl ok a dat tam plyn. To je vše.
Kolik to zabere jeden den motor a druhej den plyn ?

dopíčí řešíš tohle hovno furt dokola, všichni už ti napsali 6x, že seš úplně mimo, ale ne dopíči ty zase přijdeš s tim, že tě někdo nepochopil a zase sem vybleješ kýbl úplně toho samýho. Děláš si prdel?
Filozof píše:přesně 3,3k cash
Dejte mu ban už za tohle fakt

A ano Filozofe, asi jsme tě špatně pochopili, asi jsi to napsal moc zkratkovitě, prosim tě jak si to myslel?

Pajk85 píše:Už druhý den jsem pod vlivem lehkých drog, abych to vůbec mohl číst a nemůžu se dostat na Tvou vlnu. Asi teda zkusím jiný kalibr.
“Druhej den plyn” Tohle mě celkem pobavilo. Ty máš úplně šílený představy o tom, co jak dlouho trvá.

soukupadam píše:Nejlepsi je, jak lidi co nemaj prachy, tudiz jezdi v E65 se smejou dalsimu co nema prachy, tudiz jezdi v E65.

horan píše:Ty seš fakt levej kokot. Já jezdím 150km denně s touhle sračkou a nemusím každej den tahat kabel. Ani nevím kde leží. Nic z toho neteče, nic tam nesvítí. Vlastně teď jo. Levá parkovačka odešla. Piča asi to světlo provrtám osmičkou vrtákem a namotam na kroužek světelný řetěz z vánočního stromku. Opravdu seš tak tupej, že si nedokážeš přiznat, že ta chyba seš TY?

jako možná si řekněme rovinu, že třeba to auto nemůže za to, že ho vymysleli, že se nesnadno servisuje (relativně). Že třeba opravdu může být problém v očekávání a naivitě, když si někdo koupí trosku vyškráblou z močky v pangejtu. Dokud je to úroveň Filozofovo - teorie o nákupu, tak fajn. Když ale Filozofovo nákup předvede Xaler v praxi tak to dopadá jak to vidíme zde.
Xaler přesně udělal před čím jsem varoval a obával se toho. Ale bohužel Xaler šel ještě dál a koupil nejlevnější nepojízdnou 7er v EU.
Pak to tak dopadne. kdyby si dal 100k bokem jistě by mu to snejk zprovoznil i ten L7 s podvozkem a klimou a větrákem atd.
Kdyby si xaler koupil jakoukoliv funkční pěknou 745i za 140k tak řešil uplně jiné věci.
KUREVTORE ... jo 3300,- českých na ruku ... bez daně ale nikde to neříkej ...
Viděl někdo montovat běžný LPG systém do auta ? Zabere to 1-2dny. Ale pokud se přehazuje hotovej plyn je to dle mě rychlejší.
U forda to bylo za jeden den. Ráno začal večer auto hotové jezdilo ... Auta byla obě u sebe stejné motory vše. Sání se použilo už hotové kde LPG bylo motoru¨...
No pokud by u V8 stejný proces trval o 2-3h déle ,,, je to klidně možné ale za jeden den to přeci musíte zvládnout.
Je tu nějakej plynař co dělá V8 a přehazoval lpg z jednoho do druhého stejného auta ?
Pak to tak dopadne. kdyby si dal 100k bokem jistě by mu to snejk zprovoznil i ten L7 s podvozkem a klimou a větrákem atd.
Kdyby si xaler koupil jakoukoliv funkční pěknou 745i za 140k tak řešil uplně jiné věci.
KUREVTORE ... jo 3300,- českých na ruku ... bez daně ale nikde to neříkej ...

Viděl někdo montovat běžný LPG systém do auta ? Zabere to 1-2dny. Ale pokud se přehazuje hotovej plyn je to dle mě rychlejší.
U forda to bylo za jeden den. Ráno začal večer auto hotové jezdilo ... Auta byla obě u sebe stejné motory vše. Sání se použilo už hotové kde LPG bylo motoru¨...
No pokud by u V8 stejný proces trval o 2-3h déle ,,, je to klidně možné ale za jeden den to přeci musíte zvládnout.
Je tu nějakej plynař co dělá V8 a přehazoval lpg z jednoho do druhého stejného auta ?

Kdyby xaler měl 140 tisíc tak by si koupil toho Bentley eight co se prodává v Žatci a za zbytek Touarega, nebo Phaetona, ale on je nemá. Stejně tak kdyby měl xaler 100 tisíc bokem tak by ho nic nemotivovalo k tomu aby je nacpal do nějakýho krámu. Stejně tak kdyby nedojížděl tak daleko tak by neměl v autě plyn, ale naftu a kdyby uměl anglicky tak by tu nemusel žebrat o rady.
to mi nedalo a ten Bentley jsem si musel najít... Hele jo, myslim, že super koupě.
předpokládám, že bys to hodil do plynu, opravil si sám převodovku a volant bys doma přehodil na způsob japonských aut ve Vladivostoku, že?

předpokládám, že bys to hodil do plynu, opravil si sám převodovku a volant bys doma přehodil na způsob japonských aut ve Vladivostoku, že?

- Don
na sedmu stoji dily par korun a brecis... ale tohle Bentley, co neradi a kdo vi co dal, by jsi klidne koupil 

-
Za sto tisíc se prodává Bentley jako vrak, nepoužitelný, vybydlený, humus interiér a rezavý. Převodovka je americká TH400 tříkvalt, tu bych podle manuálu určitě rozchodil. Horší je, že má nízko zadek, to může být drahé a nejdražší bude kosmetika. Každej má nějaký sny a u veterána bych RHD vůbec neřešil. Problém jsou peníze a absence garáže.
U sedmy nebrečím nad díly, ale nad tím že se chová naprosto nelogicky a veškerý problémy jsou elektronickýho rázu.
U sedmy nebrečím nad díly, ale nad tím že se chová naprosto nelogicky a veškerý problémy jsou elektronickýho rázu.
Proč zrovna Phaeton?
xaler píše:Kdyby xaler měl 140 tisíc tak by si koupil toho Bentley eight co se prodává v Žatci a za zbytek Touarega, nebo Phaetona, ale on je nemá. Stejně tak kdyby měl xaler 100 tisíc bokem tak by ho nic nemotivovalo k tomu aby je nacpal do nějakýho krámu. Stejně tak kdyby nedojížděl tak daleko tak by neměl v autě plyn, ale naftu a kdyby uměl anglicky tak by tu nemusel žebrat o rady.