Opravy sem klidně pak dám pokud Vás to zajímá.
PS: sežeňte mi někdo pappel natur

ti přeju, aby to byla první a poslední drobnost... ten dovoz je na mě docela drahej, ale za 100 tisíc asi OK auto na zahradě. Pokud ji máš jako první sedmičku tak asi v pohodě a aspoň máš určitě prostor se posouvat, do individualu nebo facelift...Pajk85 píše:Díky. Zatím tomu chybí funkční altík, takže nejezdí, ale to je drobnost.
Fakt to máš jo? Long, zadní idrive? Nooo kdybys něco chtěl prodat, tak dej vědět. Díky.
Nejhorsi na tom je ze ja ji prodat ani moc nechci, ale drzet dve stejne auta je proste nesmysl, zdrazili mi pojisteni, mam jednu prdel. Rozhodl jsem se ze pujde i trojka, na to aby najela za dva roky tisic kilometru mne tu stat nemusi. Dopadne to tak ze mi zustane e65 a picoid f kombiku kdyz budu potrebovat odvezt bordel.kurevtor píše:Matiz: my asi spláčem nad vejdělkem až budeme prodávat ty naše nádheryKaždej hledá E66 fotrovinu s šedivym interiérem
tak to přeji upřímnou soustrast.Pajk85 píše:Já někdy závidím lidem, pro který je auto spotřebák. Pro mě jsou auta hodně a dělá mi to radost ze života. Ženě taky. Takže ono i 7er dostane dárky a budu se starat jak nejlíp umím.
v čem je problém? Bych čekal, že to máš podobně, resp. když máš čas a chuť se v tom hrabat a načítat si manuály a schémata... bych taky čekal, že tě ta auta baví trochu víc...xaler píše:tak to přeji upřímnou soustrast.Pajk85 píše:Já někdy závidím lidem, pro který je auto spotřebák. Pro mě jsou auta hodně a dělá mi to radost ze života. Ženě taky. Takže ono i 7er dostane dárky a budu se starat jak nejlíp umím.
Mi dělá auto radost tím že ho spotrebovavamPajk85 píše:Já někdy závidím lidem, pro který je auto spotřebák. Pro mě jsou auta hodně a dělá mi to radost ze života. Ženě taky. Takže ono i 7er dostane dárky a budu se starat jak nejlíp umím.