pěkná E65 za 150? no nevím..JaraX píše:za 150 se dá koupit pěkná E65, ale není za týden, a na E65 si toho už moc sám neuděláš, max tak olej.

pěkná E65 za 150? no nevím..JaraX píše:za 150 se dá koupit pěkná E65, ale není za týden, a na E65 si toho už moc sám neuděláš, max tak olej.
Treba tady jedna za hezkej peniz je, ale nevidel jsem ji, tak nevim.kurevtor píše:pěkná E65 za 150? no nevím..JaraX píše:za 150 se dá koupit pěkná E65, ale není za týden, a na E65 si toho už moc sám neuděláš, max tak olej.na pěknou se člověk načeká i s dvojnásobnym rozpočtem hodně dlouho...
i když asi záleží co to znamená pěkná... E65 za 150 bude podle mě ve výbavě, kdy se asi vyplatí jít do E60..
Protože dnes každej franta opravuje auta a protože je támhle z Dolní Horní Lhoty a má hluboko do kaspy, tak přece neřekne, tohle Vám neopravím, když za to může dostat prachy. Hodně lidí si opravuje věci doma a samo, bez potřebnýcn nástrojů. A hlavně vetšina lidí ani neví, že na netu jsou návody, TIS atd. Jednoduše, pokud něco ulomí, tak pak třeba slepí.JaraX píše:...denně setkavam s tím že to domrdaj mechanici co E65 neumí servisovat...
jako jo, vypadá dobře, ale tohle je přesně co jsem měl na mysli - za ty peníze to bude vždy kompromis: v tomto případě bez softclose a EDC. A jak by řekl JaraX, E65 bez EDC, to už si rovnou můžeš koupit superbatesil píše:Treba tady jedna za hezkej peniz je, ale nevidel jsem ji, tak nevim.kurevtor píše:pěkná E65 za 150? no nevím..JaraX píše:za 150 se dá koupit pěkná E65, ale není za týden, a na E65 si toho už moc sám neuděláš, max tak olej.na pěknou se člověk načeká i s dvojnásobnym rozpočtem hodně dlouho...
i když asi záleží co to znamená pěkná... E65 za 150 bude podle mě ve výbavě, kdy se asi vyplatí jít do E60..
http://auto.bazos.cz/inzerat/38227063/B ... mazani.php
na tudle jsem se byl dívat, ma horší přední ramena, špatnou geo, tahne do strany, špatny membrany sani, sviti chyba stahovačky spolujezdce plus několik chyb bagů, nejde hydrokufr,tesil píše:Treba tady jedna za hezkej peniz je, ale nevidel jsem ji, tak nevim.kurevtor píše:pěkná E65 za 150? no nevím..JaraX píše:za 150 se dá koupit pěkná E65, ale není za týden, a na E65 si toho už moc sám neuděláš, max tak olej.na pěknou se člověk načeká i s dvojnásobnym rozpočtem hodně dlouho...
http://auto.bazos.cz/inzerat/38227063/B ... mazani.php
aha, tak to se omlouvám JaraXi. Ještě jsem to nevidě a doufám, že neuvidím... :-)JaraX píše:normálně na budíky to začně házet takovou kontrolku okýnka, něco jak když to chce žarovku, akorat je tam prostě okynko,
http://orionautoservice.com/modules/por ... 7B9B6B.jpg
když to děláš správně a tak doma můžeš taky. Ale právě ty postupy jak to opravit / vyměnit nejsou většinou dodržovány. Cajk není asi tak moc důležitý, klidně to může být i levný šunt (ani já nemám doma profesionální nářadí a ani mít nebudu), ale podle mne to chce přemýšlet a ne do toho mlátit kladivem, když mi to nejde dolů. A stejně tak jsou věci, které si člověk doma neudělá. Sice nesnaším ekoteroristy, odpad netřídím, ale olej nebo bzdovku bych do kanálu nebo ke keříčku nevypustil...kurevtor píše:to s těma opravama doma, lidi prostě chtějí ušetřit.. občas mi hlava nebere, že jsou si doma škodovkáři schopni měnit rozvody sami "fixkovou metodou" a ještě si pro jistotu koupí tu nejlevnější sadu....