Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e66 760Li - tažné zařízení - dá se dodělat ?
Re: e66 760Li - tažné zařízení - dá se dodělat ?
Staci stitek na taznem
Tak jsem fakt jelito ...na stk sice rekli ze nemusim mit typovy list at prijedu. Jenze po zkusenosti s jinyma vecma jsem zapochyboval, aby mi napsali spravne zatizeni, tedy 2,1t ktere potrebuji, radsi jsem si ted objednal list od helpreg(1,2) a od kamose z dilny razitko o montazi....hura na urad....pani , dusledna....po hodine cekani....pane ta firma co vam to montovala neni v databazi opravnenych montovat tyto tazne...na nekolik lehce natlakovych otazek, pote hra na ublizeneho..nic nepomohlo.ted nakonec na stk, chlapik poprudil ohledne samolepky lpg , posvitil baterkou na stitek a za 500 a 8 minut jsem jel opet na prihlaseni:)))) pisu to zde pro to, aby jste nepostupovali takto debilne jak ja:))))) spis nez penez me to stalo vice casu a hlavne nervu a poslouchani debilnich reci:))
Nadruhou stranku ted resim prihlaseni UsA auta co jezdilo v nemecku a to je teprve birokratickej homo masakr...nepreju nikomu:)))
Nadruhou stranku ted resim prihlaseni UsA auta co jezdilo v nemecku a to je teprve birokratickej homo masakr...nepreju nikomu:)))
Aky maju problem s tym Americanom. Ked to jazdilo v nemcoch tak to snad splnalo eu predpisy?
no kéž by, švagr koupil Grand Caravan 2010 z DE, od 2011 v DE, jinak USA verze a v česku mu řekli že to nejde přihlasit, němci maj vyjimky
Jakmile usa auto nema e homologaci na stitku auta a technicaku= problem pomerne velkej.
Resitelnej za penize= dovozka, vyjimky schvalit v dekre, chybejici udaje bud dekra nebo dovozce....pak snad prihlasit.
Blby je, ze na zacatku nikdy presne nevis na kolik to vyjde..10-50?...
To ze auto legalne jezdilo v De neznamena vubec nic pro ceske urady:) bananistan hold...
Resitelnej za penize= dovozka, vyjimky schvalit v dekre, chybejici udaje bud dekra nebo dovozce....pak snad prihlasit.
Blby je, ze na zacatku nikdy presne nevis na kolik to vyjde..10-50?...
To ze auto legalne jezdilo v De neznamena vubec nic pro ceske urady:) bananistan hold...
Jarax ale prihlasil to nakoniec nie?
Som myslel ze ta dekra a vynimky odpadaju ked to uz bolo v únii prihlásené.
Som myslel ze ta dekra a vynimky odpadaju ked to uz bolo v únii prihlásené.