Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Koupě ojetého BMW
-
Re: Koupě ojetého BMW
Jj svět se v prdel obrací premiéra máme zloděje slovaka co si dělá co chce a borec co si chce koupit auto za 140tis tak mu radite 750 nejlíp v longu a s co nej výbavou kterou si stejně neužije. A pak když se mu na tom něco vysere tak ho vy slavní machři pošlete buď do bmw nebo k jinému lojzovi protože máte plný dvorky bezproblemovejch aut a nemáte čas to řešit.
Já řešil mobilitu tzn. Klapka váha egr zhaveni prasklý svody s tím se dá vždycky dojed bez toho aniž by musel do toho motoru vrtat. Vím je to prasarna, ale jde o mobilitu.
Takže pro klucinu nahoře sezen si nějakou sedestku která má eu3 kde žádnej egr výměník není je tam podtlakovy turbo který opravis za 3600 a můžeš spokojeně jezdit za pár kaček. Navíc v manuálu budeš lítat plná nadrz 950km.
A co softclosy ty se taky neserou že? Pistnice kufr, vytopeny navigace.....
Prostě je ta sedma mnohem náročnější na údržbu.
Vždyť to tu JaraX psal, že je pro něj nejlepší dovézt sedmu a ročně ze zákazníka vytáhnout 30tis za beznej servis.
Vždyť ten olej s filtrem na tu sedesatku vyjde na 2500 max
Jo a to ccc se dá nahradit m-askem za 2500 plus droid rádio když už na to přijde.
Já řešil mobilitu tzn. Klapka váha egr zhaveni prasklý svody s tím se dá vždycky dojed bez toho aniž by musel do toho motoru vrtat. Vím je to prasarna, ale jde o mobilitu.
Takže pro klucinu nahoře sezen si nějakou sedestku která má eu3 kde žádnej egr výměník není je tam podtlakovy turbo který opravis za 3600 a můžeš spokojeně jezdit za pár kaček. Navíc v manuálu budeš lítat plná nadrz 950km.
A co softclosy ty se taky neserou že? Pistnice kufr, vytopeny navigace.....
Prostě je ta sedma mnohem náročnější na údržbu.
Vždyť to tu JaraX psal, že je pro něj nejlepší dovézt sedmu a ročně ze zákazníka vytáhnout 30tis za beznej servis.
Vždyť ten olej s filtrem na tu sedesatku vyjde na 2500 max
Jo a to ccc se dá nahradit m-askem za 2500 plus droid rádio když už na to přijde.
Naposledy upravil(a) Vanessa_CZ dne pon 07.05.2018 21:06, celkem upraveno 1 x.
V12 se nekupuje proto, že by to měla být formule. Já ho mám proto, že potřebuji komfortně cestovat na větší vzdálenosti a navíc me ten sametový běh V12 motoru hladí po duši. Náklady jsou pro mě v tomhle ohledu na vedlejší koleji. Jestli mě předjede někdo v udrncanem golfu nebo v Rapidu nebo ve Felicii mi je fakt jedno.
- TurboShnek
Každej si hledá klienty jak umí.Vanessa_CZ píše:Jj svět se v prdel obrací premiéra máme zloděje slovaka co si dělá co chce a borec co si chce koupit auto za 140tis tak mu radite 750 nejlíp v longu a s co nej výbavou kterou si stejně neužije. A pak když se mu na tom něco vysere tak ho vy slavní machři pošlete buď do bmw nebo k jinému lojzovi protože máte plný dvorky bezproblemovejch aut a nemáte čas to řešit.

Jaký větší vzdálenosti, naše země je tak malá že když přehlídneš sjezd na dálnici tak jsi v německu a cestovat autem v Evrope větší vzdálenosti nedává finančně moc smsyl. My jednou jeli z Londýna na jih Francie, a jenom přejet Francii stálo 200 euro jendu cestu, a to nepočítam loď a naftu, za ty prachy jsme tam už mohli letět na British Airways.pivasek píše:V12 se nekupuje proto, že by to měla být formule. Já ho mám proto, že potřebuji komfortně cestovat na větší vzdálenosti a navíc me ten sametový běh V12 motoru hladí po duši. Náklady jsou pro mě v tomhle ohledu na vedlejší koleji. Jestli mě předjede někdo v udrncanem golfu nebo v Rapidu nebo ve Felicii mi je fakt jedno.

Právě proto, že jsou naše silnice tankodrom, je E66 ideální auto. Jeep je nepohodlný. Asi jsi v těch autech nikdy nejel. Nájezd nemám zase tak moc velký prevazne po ČR, cca 60 tis km ročně.
Jinak jsem nečetl nic před tím. Jestli má někdo 140 na auto výplatu kolem 20tis čistého, tak at si koupí Octavii I 1,9tdi a neřeší picoviny.
Jinak jsem nečetl nic před tím. Jestli má někdo 140 na auto výplatu kolem 20tis čistého, tak at si koupí Octavii I 1,9tdi a neřeší picoviny.
však je to pecka, třeba takový pivásek je tu pečený vařený a se svou V12 tu sype každý rok minimálně pul míče za servis, ti s V8 platí mín když jezdí, kdo nejezdí vůbec mi zaplatí 30k ročně za bežný servis a já si chrochtám. to sou takový moje ovečky, pováska jsem chytl na netu, našel si ho, natlačit do V12, pak s ním jel do bazaru u nás kde jsem ho natlačil do jedné 760 a on ted jak blázen platí, platí a platí, no a já houpu nohama,občas někdo přijede, za pár hodin práce si vydělám na celý týden a pak si hraju se svýma autama a zadarmo si je spravuju a lidi si pak myslí že když ty auta mám já, tak si je mam pořidit taky.
a to co cestování autama by měl někdo zakázat, když je to letecký levnější.
a to co cestování autama by měl někdo zakázat, když je to letecký levnější.
- TurboShnek
Děkuju.pivasek píše:Jinak jsem nečetl nic před tím. Jestli má někdo 140 na auto výplatu kolem 20tis čistého, tak at si koupí Octavii I 1,9tdi a neřeší picoviny.

Na dlouhý vzdálenosti je to levnější a pohodlnější, chceš jet 2 dni v kuse, v horku, nevyspalej a nasranej, stát v zácpě s milionem Němců kteří jedou do Chorvatska a ještě za to zaplatit 3x víc, nebo si sednout do letadla, podívat se na film, za 2 hodiny vystoupit, vzít si klíče od auta a pak jim je zase dát a nic víc neřešit?JaraX píše:a to co cestování autama by měl někdo zakázat, když je to letecký levnější.

Naposledy upravil(a) TurboShnek dne pon 07.05.2018 21:15, celkem upraveno 1 x.
no a nemáš místo zbytečně složité E46 si koupit tu Ovci?
dá se to i hodně poladit a pak myslím že i lidi s tou V10 budou čumět
tady ten člověk je docela šikovnej, nevyhazuje prachy za předražený servisy ani za drahý díly, co jde slepit, slepí, co nejde, vyřeší jinak. třeba má super fintru jak vyřešit u dieselu termostat, nebo třeba tempomat, tady sou lidi co platí za tepomat hromady tisíc (díky za ně, my co to montujem tak z toho máme miliony)
https://www.youtube.com/watch?v=f3nvllnYjK8
https://www.youtube.com/watch?v=MZWmMnuqJ34
tady ten člověk je docela šikovnej, nevyhazuje prachy za předražený servisy ani za drahý díly, co jde slepit, slepí, co nejde, vyřeší jinak. třeba má super fintru jak vyřešit u dieselu termostat, nebo třeba tempomat, tady sou lidi co platí za tepomat hromady tisíc (díky za ně, my co to montujem tak z toho máme miliony)
https://www.youtube.com/watch?v=f3nvllnYjK8
Naposledy upravil(a) JaraX dne pon 07.05.2018 21:16, celkem upraveno 1 x.
-
A hlavně už vidím přítelkyni toho typana jak si spokojeně litá v 7er a parkuje ve městě. Vždyť ty holky co maj do 170cm z toho auta nevidej před sebe na silnic natož tak aby věděli kde maj kola...
- TurboShnek
Já si naopak myslím že e46 je na opravy lehčí než Octavie, ale mně se líbí klasicky náhon na zadek a vzhledově se mi e46 líbí daleko víc i když se mi zdá že návrhářům Octavie se taky líbili starý BMW, tak že do tý doby než pro mně bude výhodnější koupit si konzervu z Maldý Boleslavi si budu užívat e46.JaraX píše:no a nemáš místo zbytečně složité E46 si koupit tu Ovci?

Já kdysi viděl šlapku nějakýho vietnamskýho chemika jak parkuje v X5. Styděl jsem se za ní.Vanessa_CZ píše:A hlavně už vidím přítelkyni toho typana jak si spokojeně litá v 7er a parkuje ve městě. Vždyť ty holky co maj do 170cm z toho auta nevidej před sebe na silnic natož tak aby věděli kde maj kola...

Naposledy upravil(a) TurboShnek dne pon 07.05.2018 21:24, celkem upraveno 2 x.
- vlastnemec
Už jsi nás poučil tak jdi škoda forum a zasárej píčovinama tam.kalasnikov471 píše:Já si naopak myslím že e46 je na opravy lehčí než Octavie, ale mně se líbí klasicky náhon na zadek a vzhledově se mi e46 líbí daleko víc i když se mi zdá že návrhářům Octavie se taky líbili starý BMW, tak že do tý doby než pro mně bude výhodnější koupit si konzervu z Maldý Boleslavi si budu užívat e46.JaraX píše:no a nemáš místo zbytečně složité E46 si koupit tu Ovci?
https://www.youtube.com/watch?v=MZWmMnuqJ34Ale Octavie není ničím špatná, já jsem si jenom vybral její alternativu.
Jo jo, E46 je taková ideální alternativa pro toho, kdo shání jedničkovou oktu.
Kalasnikove, ty jsi s Vanessou spolužák ne?
Kalasnikove, ty jsi s Vanessou spolužák ne?
- vlastnemec
Jo hold moje žena nemá problém, podle nicku a toho co sem píšeš těžko určit tvoje pohlaví, takže buď jsi neschopná a nebo máš doma neschopnou s prvním toho moc nenaděláš u druhého se dá udělat změna. Ke zbytku se nemá smysl vyjadřovat.Vanessa_CZ píše:A hlavně už vidím přítelkyni toho typana jak si spokojeně litá v 7er a parkuje ve městě. Vždyť ty holky co maj do 170cm z toho auta nevidej před sebe na silnic natož tak aby věděli kde maj kola...
už jsem na to asi přišel.
-
Vždyť vás servisaky tady nikdo nenapadá. Jde jen o to že taková pětka v 3l nafte vyjde kolikrát servisne líp jak kde jaká 1,9 kde odchazej váhy vzduchu jak na pase u PD vacky s elektrikou na vstrikovace bo jsou v horkým oleji těsnění pod hlavou to samý a třeba spotrebak je kolikrát za stejnou cenu ne-li min. O tom co vydrží náprava na Octavii se vůbec bavit nebudeme.
Přední náprava komplet loemfeder na e60 12500 a na pasata 11900 co tady chce člověk řešit.
Přední náprava komplet loemfeder na e60 12500 a na pasata 11900 co tady chce člověk řešit.
-
vlastnemec píše:Jo hold moje žena nemá problém, podle nicku a toho co sem píšeš těžko určit tvoje pohlaví, takže buď jsi neschopná a nebo máš doma neschopnou s prvním toho moc nenaděláš u druhého se dá udělat změna. Ke zbytku se nemá smysl vyjadřovat.Vanessa_CZ píše:A hlavně už vidím přítelkyni toho typana jak si spokojeně litá v 7er a parkuje ve městě. Vždyť ty holky co maj do 170cm z toho auta nevidej před sebe na silnic natož tak aby věděli kde maj kola...
Zřejmě máš dvoumetrovou mužatku s knirkem co si to užívá, sorry jako.
-
Takhle to tu už dlouho nežilo.
Dnes se mi bude dobře spát tak si to tu kluci užijte. Nic proti nikomu
Dnes se mi bude dobře spát tak si to tu kluci užijte. Nic proti nikomu

ju už si na škoda konfiguratoru skládám OIII 
neskutečný co dneska ty auta umí.

neskutečný co dneska ty auta umí.
Za příplatek i palivoměr 

Víte kluci, to máte těžký, někteří z nás těžko chápou že doba pokročila, že prostě dnešní oturbené 3 válce už dávnou překonali i V12, že jezdít ve starým osmiválci je totální nesmysl a nepřináší to žádný výhody, zrovna nedávno jsme byli s kamaradem na výlěte a já vytáhl svoji obrovskou zrcadlovku za 40k a on mi hned vysvětlil že to je strašně zastaralý a že dnes iPhonem uděláš mnohem ale mnohem lepší fotku a nepotřebuješ k tomu obrovský objektivy. auto už dnes taky nemusí mít 5,5 metru aby bylo pohodlné, a nemusí mít v kufru složitý zesilovač aby hrálo.