No vypadá pěkně, ven si sebou měřák laku, majitel se objevil i tady na klubu když jí kupoval tuším v Berlíně, prostě auto na kšeft, dělal se pravý bok, ale byla to jenom plechařina. Víc toho nevím, prostě auto na kšeft nejspíš.
Sweden píše:Tak jako nechci říkat že bych jí v motorovým prostoru nenašel , ale oproti starší je fakt "neviditelná"
Na obrázku máš měrku a pak membrány, a kup fakt origo!!!
diky uz jsem nato koukal dneska dolil jsem tam 1l oleje samozrejmne pockal nez to tam vsechno pekne natece a podle merky to bylo presne v pulce mezi min a max a podle toho pocitace to bylo na max tak to byl mozna ten problem proc jsem si myslel ze to sezralo moc oleje on tam ve skutecnosti uz chybel asi predtim nebo nevim zkousel jsem ten test nechal jsem to na volnobeh bezet asi 2 minuty pak jsem seslapl plyn na podlahu ale zadny kour z vyfuku vubec nesel a ty membrany jsem nasel 3 vyrobce meyle,vaico,maxgear a nevim ktery
Se to tu nějak rozjelo Auto osobně neznám, ale znám ten bazar. Nebudu pomlouvat, ale v tom bazaru končí auta, která nejdou jinde prodat, takže asi tak. Ale pokud jsi mluvil s bývalým majitelem, nemusí to být tento problém. Není to první 6er kterou tam prodali a vrátila se zpět.... Jinak u tohoto motoru nejsou problém jen gufera. Hned vedle jsou tekoucí prsa, těsnění pod alternátorem ... Prostě je to olejnička když to nenecháš přetěsnit.
Tomasis píše:Se to tu nějak rozjelo Auto osobně neznám, ale znám ten bazar. Nebudu pomlouvat, ale v tom bazaru končí auta, která nejdou jinde prodat, takže asi tak. Ale pokud jsi mluvil s bývalým majitelem, nemusí to být tento problém. Není to první 6er kterou tam prodali a vrátila se zpět.... Jinak u tohoto motoru nejsou problém jen gufera. Hned vedle jsou tekoucí prsa, těsnění pod alternátorem ... Prostě je to olejnička když to nenecháš přetěsnit.