Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

TENHLE SERVER - BMWKLUB CR

Dotazy týkající se pouze administrativy nebo nějakých problémů s chodem webu.
Ostatní dotazy patří do příslušných sekcí.
Odpovědět
Zpráva
Autor
psena
Kontaktovat uživatele:

#101 Příspěvek od psena »

LOPOLO píše:
... ja se nechci nikoho dotknout ale komu se zda 40Kc mesicne moc tak at to proste neplati ... :roll:

Jeste se to da rict ze je to 1,38 kc denne.....a 6 haliru kazdou hodinu, opravdu to neni moc, kdyz to vemes takto.. :D

Jinak za 500 se da vylestit auto , nebo nekomu hulka, cena je podobna...
Anonymous

#102 Příspěvek od Anonymous »

Jo vždy? kluci máme všichni peněz dost -určitě drtivá většina z vás tady říká že je jim jedno kolik to bude stát -že ty peníze vpoho dají -a taky si myslím, že každýmu s vás v ten moment proběhlo hlavou co by se asi dalo za tu pětistovku koupit??? Každopádně nechci odrazovat od činů následujících pro vás zajímavých. Jen mne to štve jak dobře se dají z lidí tahat peníze -Mne se osobně líbí tenhle web, ale platit za to je podle mne pěkný výdrb s nama všema -konečně něco dobrýho a hned to musí někdo posrat!!! :cry:
Anonymous

#103 Příspěvek od Anonymous »

A ještě malá věc velkého významu -kdychych to uměl nějak dát do provozu udělám obnovu a z mé strany by to bylo komplet zadarmo měl bych z toho radost, že se to libí - a kluci věřte, že by mi to uplně stačilo -než nějaký pojebaný peníze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :twisted:
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#104 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

poloosa píše:Jo vždy? kluci máme všichni peněz dost -určitě drtivá většina z vás tady říká že je jim jedno kolik to bude stát -že ty peníze vpoho dají -a taky si myslím, že každýmu s vás v ten moment proběhlo hlavou co by se asi dalo za tu pětistovku koupit??? Každopádně nechci odrazovat od činů následujících pro vás zajímavých. Jen mne to štve jak dobře se dají z lidí tahat peníze -Mne se osobně líbí tenhle web, ale platit za to je podle mne pěkný výdrb s nama všema -konečně něco dobrýho a hned to musí někdo posrat!!! :cry:

mam pro tebe navrh ... vem si to na starost tak, aby vsechno bezproblemove bezelo, zajisti trvalejsi hosting a postarej se o vsechno co to obnasi a vsichni budeme spokojeni .. co ty na to?

Ja proste nechci aby to vsechno platil a tahnul jeden clovek a nejsem sam ... zkus zapremejslet jak bys to resil ty a myslim ze kdyz si tu praci das, dojdes vice-mene k tomu, k cemu jsme dosli my. Ja myslim ze je to naprosty vetsine lidi tady jasny a nemaj s tim problem. Nikdo od nikoho penize netaha a nikdo nikoho do niceho nenuti .. staci ti to takhle?
MIKI
Kontaktovat uživatele:

#105 Příspěvek od MIKI »

A vykurte me tady vsichni prdel.... :) Na ucte nemam prachy....

Tak jedine slozenkou..... :? kurna to me bude stat 515,- :x
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#106 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

poloosa píše:A ještě malá věc velkého významu -kdychych to uměl nějak dát do provozu udělám obnovu a z mé strany by to bylo komplet zadarmo měl bych z toho radost, že se to libí - a kluci věřte, že by mi to uplně stačilo -než nějaký pojebaný peníze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :twisted:

Nejde jen o to to zadarmo jen delat .. ale taky platit ze svyho ty Che Gevaro.. dokazes to pochopit? Az pujdes utratit svoji petistovku nekam do kramu ( pokud vubec ty pojebany penize ve svym zivote pouzivas ) tak je popros jestli by ti to nedaly zadara. Ty bys to prece taky udelal, ne? Treba to vyjde .... gut lak
Fenri
Kontaktovat uživatele:

#107 Příspěvek od Fenri »

VIP sekce dále přístupná jen vybraným uživatelům,nehledě na fakt,že člověk přispívá na chod webu/klubu? :idea:
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#108 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

Fenri píše:VIP sekce dále přístupná jen vybraným uživatelům,nehledě na fakt,že člověk přispívá na chod webu/klubu? :idea:

zatim ano .. ale vsechno se da zmenit
Fenri
Kontaktovat uživatele:

#109 Příspěvek od Fenri »

LOPOLO píše:
Fenri píše:VIP sekce dále přístupná jen vybraným uživatelům,nehledě na fakt,že člověk přispívá na chod webu/klubu? :idea:

No zatim se ještě nic nezměnilo,nebo už jo? Nezkoumal sem to.
Nevim,ale VIP sekce by měla být přístupná všem co platí. To je můj skromný názor.
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#110 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

Fenri píše:
LOPOLO píše:

Nevim,ale VIP sekce by měla být přístupná všem co platí. To je můj skromný názor.

to si nemyslim .. leda by se prejmenovala
Fenri
Kontaktovat uživatele:

#111 Příspěvek od Fenri »

LOPOLO píše:
Fenri píše:
LOPOLO píše:[quote="Fenri"]VIP sekce dále přístupná jen vybraným uživatelům,nehledě na fakt,že člověk přispívá na chod webu/klubu? :idea:

to si nemyslim .. leda by se prejmenovala[/quote]

Já si to myslím.. Když už člověk platí,tak by tu nemělo být žádný omezení. Jasně,VIP je VIP.. Když de tolik o ten název.
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#112 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Fenri píše:
LOPOLO píše:
Fenri píše:[quote="LOPOLO"][quote="Fenri"]VIP sekce dále přístupná jen vybraným uživatelům,nehledě na fakt,že člověk přispívá na chod webu/klubu? :idea:

Já si to myslím.. Když už člověk platí,tak by tu nemělo být žádný omezení. Jasně,VIP je VIP.. Když de tolik o ten název.[/quote]

Takže až se zařadíš do zdravého jádra klubu a budeš jezdit na různý chlastací akce ,třeba se tam dostaneš :D ale uvědom si,že se tam řeší hrozné věci o komunistech atd... :mrgreen: že Lopolo :lol:
Fenri
Kontaktovat uživatele:

#113 Příspěvek od Fenri »

M3maniac píše:
Fenri píše:
LOPOLO píše:[quote="Fenri"][quote="LOPOLO"][quote="Fenri"]VIP sekce dále přístupná jen vybraným uživatelům,nehledě na fakt,že člověk přispívá na chod webu/klubu? :idea:

Já si to myslím.. Když už člověk platí,tak by tu nemělo být žádný omezení. Jasně,VIP je VIP.. Když de tolik o ten název.[/quote]

Takže až se zařadíš do zdravého jádra klubu a budeš jezdit na různý chlastací akce ,třeba se tam dostaneš :D [/quote]

Jestli je to myšleno zcela vážně... Chápu že VIP sekce neni o tom kdo dá prachy,ale jak řikám,když už je dá,tak by přístup mít mohl..
Fenri
Kontaktovat uživatele:

#114 Příspěvek od Fenri »

M3maniac píše:ale uvědom si,že se tam řeší hrozné věci o komunistech atd... :mrgreen: že Lopolo :lol:

Jaký? :D
Klakson
Kontaktovat uživatele:

#115 Příspěvek od Klakson »

registroval jsem se včera, penáze jsem poslal včera přes internet, ale žádnej E-mail mě nedorazil a v seznamu taky nejsem, proč to ? :roll:
beemwex
Kontaktovat uživatele:

#116 Příspěvek od beemwex »

Klakson píše:registroval jsem se včera, penáze jsem poslal včera přes internet, ale žádnej E-mail mě nedorazil a v seznamu taky nejsem, proč to ? :roll:
TOMU SE ŘÍKÁ TUNELOVÁNÍ!!!! :lol: :lol:
Francis Výkonná rada
Výkonná rada
Kontaktovat uživatele:

#117 Příspěvek od Francis Výkonná rada »

Fenri píše:Jestli je to myšleno zcela vážně... Chápu že VIP sekce neni o tom kdo dá prachy,ale jak řikám,když už je dá,tak by přístup mít mohl..

VIP neni o penezich. Znas vyznam zkratky VIP?
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
Fenri
Kontaktovat uživatele:

#118 Příspěvek od Fenri »

Francis píše:
Fenri píše:Chápu že VIP sekce neni o tom kdo dá prachy

VIP neni o penezich. Znas vyznam zkratky VIP?

:lol: :lol: :lol: Neváhej a čti..

btw je to Very Important Person/People
patras Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#119 Příspěvek od patras Čestný člen »

George_D píše:Hm tak ja se ptal patrese kolik ze se to plati a rikal 500 tak jsem poslal 500 tak tu pětikorunu už posílat nebudu a dam ji třeba Patrasovi na regionalu, protože posilat 5kč to snad ani nejde ne :wink:

ty jsi se registroval kdyz tam bylo napsano jeste 500 ,- ... me jï davat nemusis .. to nejsou moje penize :D
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
kenedy

#120 Příspěvek od kenedy »

Chci se zeptat, jestli ty nové informace ( tech. info,.....) a ty zozsáhlé katalogy rozměrů a technických dat budou česky nebo nějakým jiným jazykem, kterému samozřejmně nerozumím :oops: :oops:
Ten členský příspěvek není ani malý ani velký a rád ho zaplatím, pokud si budu jistý, že to dává smysl...... :wink: A smysl mi to zatím dává.. :D

Tak jsem na to zvědavý 8)
Odpovědět