hezky řečeno :-)Killingman píše:...Jenže - vrchol erotiky je pro mě E66 750iL :-) To pohodlí, komfort, ticho, zrychlení, muzika. Vpředu i vzadu místa tolik, že si holka může předemnou kleknout, jezdí za 12l plynu, prostě ORGASMUS :-D...
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Moje nova 760li
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex

E65 730d
E61 530xd - stolen

E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
Kazda ojetina je loterie.Automat je haklivy na zachazeni,,dobry,,ridic ho oddela za chvilku.Uplne nejvice mu svedci jak treba jedes v pred a uz tam rves R,nebo naopak.Dal vecne mrdani do rezimu,kickdowny a podobne blbiny.Mam doma 6 .auto v automatu a ke kazdemu se chovam hezky,olej tam je a zadny problem.
-
magyar
- Člen Klubu
- Kontaktovat uživatele:
Len či to nebude tým že súdruhovia v Mníchove dosť húlia a zase spárovali prevodovku s motorom ktorý ju zničí, nakoľko pokiaľ správne viem, 6HP26 znesie 440-601Nm, záleží na motorizácii... a tých 601Nm by som povedal že bude kritická hranica ktorú reálne viac ako 150 tisíc km i tak nevydržíPilsner píše:No tak radim s tim normalne,blbiny s tim nedelam,i tak za dva dny to domrdat je dost divny.

d(- -)b
No tak prodejce se od toho distancuje,samozrejme. Co jsem take mohl v cr cekat ze.
Kola jsou po tydnu jezdeni cerne od brzd,pry jsem jezdil jak dabel. Ty vole ja bych je nejradsi vsechny co tam staly serezal tyci magory.
Vedi o tech autech co prodavaj uplny hovno.
Holt to necham nekde opravit, a budu o resit s pravnikem a nejakym znalcem.
P.
Kola jsou po tydnu jezdeni cerne od brzd,pry jsem jezdil jak dabel. Ty vole ja bych je nejradsi vsechny co tam staly serezal tyci magory.
Vedi o tech autech co prodavaj uplny hovno.
Holt to necham nekde opravit, a budu o resit s pravnikem a nejakym znalcem.
P.
Hele to vubec nevim,ja to takto neprohlizel.
Proste jsem to prolezl,prolej,a koupil. Auto fungovalo,libilo se mi,tak sem to vzal.
Ani mi nejde o to ze se to vysralo,je to ojetina,ale pristup prodejce,ze po dvou dnech prevodovka ko,a odezva od nich,polibte si prdel,to jste si skurvil sam.
Kolik tam bylo oleje,to by neslo zjistit spetne?
P.
Proste jsem to prolezl,prolej,a koupil. Auto fungovalo,libilo se mi,tak sem to vzal.
Ani mi nejde o to ze se to vysralo,je to ojetina,ale pristup prodejce,ze po dvou dnech prevodovka ko,a odezva od nich,polibte si prdel,to jste si skurvil sam.
Kolik tam bylo oleje,to by neslo zjistit spetne?
P.
si děláš prdel že jsi kupoval 760i bez odborníka a bez diag, to se pak nemužeš divit, většina lidi co to koupí sami a je to jejich první sedma a neví po čem se maj dívat tak do toho spadne.
prostě to je klasická past na kterou předchozí majitel sral, ted se to strčilo do bazaru at s tím nemá problemy až se to posere.
každýho věc, ale u sedmy je důkladná prohlídka základem, bazarníci nic neprovedli, a dávat záruku na starou V12 sedmu je dost sebevražda.
prostě to je klasická past na kterou předchozí majitel sral, ted se to strčilo do bazaru at s tím nemá problemy až se to posere.
každýho věc, ale u sedmy je důkladná prohlídka základem, bazarníci nic neprovedli, a dávat záruku na starou V12 sedmu je dost sebevražda.
diag u E65 ti řekne tisice informaci, ta převodovka mohla byt natačata a dalo by se to poznat, samozřejmě každyho věc, ale todle auto není fabie a 70 procent sedmiček sou vraky, bohužel to z toho lidi dělaj, mě třeba jezdí par zanovnich GT5 na servis a tou sou auta tak na sešrotovani, ti lidi vubec nedělaj nic preventivně, vše se servisuje až se to zastaví.
-
- Kontaktovat uživatele:
Pisner, nezlob se na mě, ale fakt jsi případ
))
Kabel pro E65 stojí 500,- Kč, IMPU k tomu dostaneš "zadarmo" a naučí se s tím každej. Vybereš E65 a pak jen "read errors"... Dobrý. Prohloupils a teď pokud si nekoupil a super prachy jako já E53 a nepočítal si s tím tak to máš na hypotéku. Od prodejce nic nečekej, kupuješ ojetinu a určitě nejsi první kdo od nich koupil vraždu. Mají to bezpochyby smluvně ošetřené dost neprůstřelně.
Když jsem kupoval E66 (a to od člověka tady z klubu), tak jsem prodejci rovnou řekl, že bez prohlídky u Snejka do toho nejdu. Kdyby mi býval řekl, že nic, tak hold nic. Snejk tam našel krysu
Od té doby 40.000km a bez závady.
Pokud fakt takhle zlobí převodovka, rozhoně nepomůže jen výměna oleje, máš to vyhozený prachy. V Brně znám http://www.prevodovky-brno.cz. Ta cesta za to stojí, zkus se s nima domluvit. Mě jí na E53 opravili za 20.000 Kč, na E39 za 40.000, ale tam dělali všechno. Řeknou ti co s tím je, kolik za to dáš a uvidíš. Nebo v Praze Snejk samozřejmě. Ještě mě napadá sehnat nějakou starší, ale tam víš zase houbelec co s ní za pár km bude.

Kabel pro E65 stojí 500,- Kč, IMPU k tomu dostaneš "zadarmo" a naučí se s tím každej. Vybereš E65 a pak jen "read errors"... Dobrý. Prohloupils a teď pokud si nekoupil a super prachy jako já E53 a nepočítal si s tím tak to máš na hypotéku. Od prodejce nic nečekej, kupuješ ojetinu a určitě nejsi první kdo od nich koupil vraždu. Mají to bezpochyby smluvně ošetřené dost neprůstřelně.
Když jsem kupoval E66 (a to od člověka tady z klubu), tak jsem prodejci rovnou řekl, že bez prohlídky u Snejka do toho nejdu. Kdyby mi býval řekl, že nic, tak hold nic. Snejk tam našel krysu

Pokud fakt takhle zlobí převodovka, rozhoně nepomůže jen výměna oleje, máš to vyhozený prachy. V Brně znám http://www.prevodovky-brno.cz. Ta cesta za to stojí, zkus se s nima domluvit. Mě jí na E53 opravili za 20.000 Kč, na E39 za 40.000, ale tam dělali všechno. Řeknou ti co s tím je, kolik za to dáš a uvidíš. Nebo v Praze Snejk samozřejmě. Ještě mě napadá sehnat nějakou starší, ale tam víš zase houbelec co s ní za pár km bude.
-
- Kontaktovat uživatele:
Aha, asi zase tak super price to nebyla...
http://bmw.machmotors.cz/detail-vozu/0327092-bmw-760il
http://bmw.machmotors.cz/detail-vozu/0327092-bmw-760il
Hele nejsem pripad,jsem normalni kupijici. Njn proste se to posralo,tak se to spravi,je to proste ojetina.Me sere jen pristup prodejce. A hlavne ze ze me delaj debila,s tim ze jsem tim zavodil a nevim co jeste.
A neznate nekoho na jihu,do brna nebo prahy bych to musel uz odtahnout,tady nekde pobliz bych to mel jednoduzsi.
P.
A neznate nekoho na jihu,do brna nebo prahy bych to musel uz odtahnout,tady nekde pobliz bych to mel jednoduzsi.
P.
Jen poznamka na okraj...kdyz si to nechas opravit nekde ty sam a ne u toho, kde jsi to koupil, tak uz se zadneho zpetneho odskodneni nedockas....a je uplne jedno jestli to nechas spravit v autorizaku nebo jinde a jestli ti Tvuj servis vyda milion papiru, ze tam byla skryta vada. Takze pozor na to jak se nakonec rozhodnes. Samozrejme obe cesty, ktere mas na vyber, stojej za houby, rozhodnou tvoje priority, jestli zkusit vyhadat slevu/opravu a bude to trvat (mozna i nejakej soud), nebo opravit co nejdriv a bude to neco stat.