Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
BIG BMW 2011 - 12.-14.8. - 770 BMW !
Ta brzda je teda škoda, byl jsem na ní minulej rok a na letošek jsem nabušil do auta jinej motor, tak jsem chtěl vědět, kolik má koníkůPepperab píše:Musím oznámit , že možná nebude na srazu motorová brzda![]()
Pán brzdař (nebudu jmenovat) se ukázal natolik nesolidní, že si naplánoval na tento týden dovolenou a udajně neví, jestli se stihne do víkendu vrátit![]()
Pro jistotu přerušil veškerou komunikaci, takže fakt nevím co si o tom myslet. Domluveni jsme byli na tomto termínu déle než 3 měsíce
To bys nevěřil jak mě to SEREbobo-mb píše:Ta brzda je teda škoda, byl jsem na ní minulej rok a na letošek jsem nabušil do auta jinej motor, tak jsem chtěl vědět, kolik má koníkůPepperab píše:Musím oznámit , že možná nebude na srazu motorová brzda![]()
Pán brzdař (nebudu jmenovat) se ukázal natolik nesolidní, že si naplánoval na tento týden dovolenou a udajně neví, jestli se stihne do víkendu vrátit![]()
Pro jistotu přerušil veškerou komunikaci, takže fakt nevím co si o tom myslet. Domluveni jsme byli na tomto termínu déle než 3 měsíce
S takovým jednáním se ale dnes setkávám celkem často. Lidi dnes neznaj, co je to zodpovědnost. A já jsem pro příště vyléčen ze spolupráce s tímto člověkem. Ale stejně v koutku duše doufám, že nakonec v sobotu dorazí . Nechám se překvapit.
-
Lucas87
- Klubové ID: 1870
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj.... Tak ja s přítelkou asi taky nedorazíme sejmula mě nějaká viróza nebo co to je. Když se ztoho dostanu přijedu pač sem se těšil jak malej, jinak se omlouvám klukům co to maj na starost.
Nyní: BMW E61 530i 05"/BMW E46 325Ci 03"/VW Transporter 2,5Tdi-Long 06"/Yamaha FZS 1000 04"
EX: BMW e36 316i 97"/BMW e39 523i 97"/BMW e39 525i 01"/LADA NIVA Offroad spec. 99"/Toyota 4Runner Offroad special 94"
EX: BMW e36 316i 97"/BMW e39 523i 97"/BMW e39 525i 01"/LADA NIVA Offroad spec. 99"/Toyota 4Runner Offroad special 94"
řekni mi jeden jedinej důvod, pročmartas11 píše:Nergistrovaní členové klubu co mají kartu mohli mít vstup taky za 400KeyJey píše:cena: 400/auto pro registrované účastníky ; 500/auto pro neregistrované
(toto je opatření pro zvýhodnění registrovaných účastníků, kteří nám tím ulehčí organizaci)
tuhle akci nepořádá BMWklub, aby bylo jasno
-
Johnny_M
- Klubové ID: 1755
- Kontaktovat uživatele:
Pokud jsi se registroval, platis 400kc, pokud ne, platis 500kc. To je prece jednoduchy a bmw klub v tom nehraje zadnou roli. Navic, kdyz jde o tento sraz, tak by mi bylo jedno, jestli platim 400 kc nebo o stovku vic... Pro me je tohle jeden z nej srazu v roce a za to kilo mas dnes krabicku cigaretmartas11 píše:Třeba protože je partner akcePepperab píše:řekni mi jeden jedinej důvod, pročmartas11 píše: Nergistrovaní členové klubu co mají kartu mohli mít vstup taky za 400![]()
tuhle akci nepořádá BMWklub, aby bylo jasnoByl to jen nápad