asi ne, ja som sa orientoval podla toho panacka v avataru, ale vy asi budete niekto iny. Kazdopadne ked pridete ako novy clen na zimak, pridte sa predstavit stalym clenom (podmienky vysvetli Killca)
100RM píše:asi ne, ja som sa orientoval podla toho panacka v avataru, ale vy asi budete niekto iny. Kazdopadne ked pridete ako novy clen na zimak, pridte sa predstavit stalym clenom (podmienky vysvetli Killca)
dokážete si to představit? to je jak ten kouzelník co si za tebe stoupne na záchodcích, ukáže ti obě ruce a řekne: "cítíš ten prst v prdeli? ale ruce mám tady, kouzlo!"
Bratn píše:dokážete si to představit? to je jak ten kouzelník co si za tebe stoupne na záchodcích, ukáže ti obě ruce a řekne: "cítíš ten prst v prdeli? ale ruce mám tady, kouzlo!"
100RM píše:asi ne, ja som sa orientoval podla toho panacka v avataru, ale vy asi budete niekto iny. Kazdopadne ked pridete ako novy clen na zimak, pridte sa predstavit stalym clenom (podmienky vysvetli Killca)
Bratn píše:dokážete si to představit? to je jak ten kouzelník co si za tebe stoupne na záchodcích, ukáže ti obě ruce a řekne: "cítíš ten prst v prdeli? ale ruce mám tady, kouzlo!"
no zas keby bol kazdy jak surfis, tak by nas tam nabuduce uz asi nechceli. Ale my sme to mocne vyrovnavali 3 tisicovymi uctami Ale samozrejme kto si co donesie si moze na izbe vychlastat. Je jasne ze sa to deje a nikto proti tomu nic nema. Ale na druhej strane - zasit sa kazdy zvlast a chlastat zvlast potom neni ziadna zabava.