Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Brno regionál 26.11.str.6
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
kuwa na vsech fotkach jenom zeru
pazda jakbysmet tlaci vedle me do hlavy
ale nekdo by tej servirce mel rict ze je na tom webu jak nam nechtela verit cuba jedna 

E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
E46 M3 SMG - žlučník

E70 3.0d - mamacar
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
matal píše:dsvatos píše:Tak jsem vás zase neoblažil svojí přítomnoostí. Vypadá to na neschopenku až do konce roku
Copak Ti je..?
31. října jsem jel na mašině a borec mi s Fabkou nedal přednost. Tak jsem do něj narazil. Mašina na odpis, jý týden v úrazovce (4 dny JIP). Rozseklý koleno, zlomená ruka, domlácenej po celým těle a co je nejhorší - zlomená čelist a kusy zubů pryč. Teď mám v čelisti 6 šroubů a hubu sdrátovanou..

-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
dsvatos píše:matal píše:dsvatos píše:Tak jsem vás zase neoblažil svojí přítomnoostí. Vypadá to na neschopenku až do konce roku
Copak Ti je..?
31. října jsem jel na mašině a borec mi s Fabkou nedal přednost. Tak jsem do něj narazil. Mašina na odpis, jý týden v úrazovce (4 dny JIP). Rozseklý koleno, zlomená ruka, domlácenej po celým těle a co je nejhorší - zlomená čelist a kusy zubů pryč. Teď mám v čelisti 6 šroubů a hubu sdrátovanou..Už měsíc se živím jenom brčkem a žeru jenom jogurty a dětskou výživu..
no ty vole

btw edit k fotkam : jawaku jeste si zapomnel vyfotit pani pazdersovou co tam byla

E46 M3 SMG - žlučník
E70 3.0d - mamacar
E46 M3 SMG - žlučník

E70 3.0d - mamacar
-
matal
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
dsvatos píše:matal píše:dsvatos píše:Tak jsem vás zase neoblažil svojí přítomnoostí. Vypadá to na neschopenku až do konce roku
Copak Ti je..?
31. října jsem jel na mašině a borec mi s Fabkou nedal přednost. Tak jsem do něj narazil. Mašina na odpis, jý týden v úrazovce (4 dny JIP). Rozseklý koleno, zlomená ruka, domlácenej po celým těle a co je nejhorší - zlomená čelist a kusy zubů pryč. Teď mám v čelisti 6 šroubů a hubu sdrátovanou..Už měsíc se živím jenom brčkem a žeru jenom jogurty a dětskou výživu..
Tak to je blbý..brzské uzdravení Ti přeji..

Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..
-
- Člen Klubu
dsvatos píše:Matal, MattyX: Díky. Na uzdravování se pilně pracujeAle už mě to doma nebaví.. Hrozná nuda. Kdybych aspoň neměl ruku (napotvoru tu pravou) v gypsu, dalo by se aspoň něco kutit a tak. Aspoň že mi napsali vycházky..
Podobný příběh jsem slyšel od Jawaka. To si můžete aspoň pokecat a sdělit dojmy.. :/
-
- Kontaktovat uživatele:
GeorgosAc píše:dsvatos píše:Matal, MattyX: Díky. Na uzdravování se pilně pracujeAle už mě to doma nebaví.. Hrozná nuda. Kdybych aspoň neměl ruku (napotvoru tu pravou) v gypsu, dalo by se aspoň něco kutit a tak. Aspoň že mi napsali vycházky..
si utiras zadek levou... to je jak od ciziho , ne ?
No, teď už je to v poho nacvičený, ale zezačátku jsem měl trošku "vilejšovskej" problém

-
- Kontaktovat uživatele:
dsvatos píše:GeorgosAc píše:dsvatos píše:Matal, MattyX: Díky. Na uzdravování se pilně pracujeAle už mě to doma nebaví.. Hrozná nuda. Kdybych aspoň neměl ruku (napotvoru tu pravou) v gypsu, dalo by se aspoň něco kutit a tak. Aspoň že mi napsali vycházky..
si utiras zadek levou... to je jak od ciziho , ne ?
No, teď už je to v poho nacvičený, ale zezačátku jsem měl trošku "vylejšovskej" problém
Hnedy prsty?

Totic: jawak to mel troooooosku hooooodne horsi

-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
koubik píše:Barcetka píše:Luckysheck píše:kuci, sry za ten odjezd, esi to moc smrdělo...snahou bylo vypudit ty skejťáky
No já to cítila až do kuřima
to muzes byt rada ze jsem to natocil az pozdeji jinak bys to citila v BMW jeste cestou na pristi sraz
tjn vzdycky na jeho fleku kde stoji jsou nahore na strope cerny fleky od sazi jako po masince v tunelu

E46 M3 SMG - žlučník
E70 3.0d - mamacar
E46 M3 SMG - žlučník

E70 3.0d - mamacar
-
MattyX píše:koubik píše:to muzes byt rada ze jsem to natocil az pozdeji jinak bys to citila v BMW jeste cestou na pristi sraz
tjn vzdycky na jeho fleku kde stoji jsou nahore na strope cerny fleky od sazi jako po masince v tunelu
nastrazil jsi uz sklopec a zeleza na kunicku a kup si nove kable do zasoby kdyby se nechytla