Abych přidala za sebe dojmy - super
Výborné jídlo - a to jsme den předtím byli v Ambi, takže laťka vysoko
Mile mě překvapila obsluha. No a nekuřácké prostředí - prostě paráda, přijít z regionálu a nesmrdět jako z udírny
Jsem pro nějaký další regionál tam
E87 120dA & G07 xDrive40d
E36 325iCabrio ‘93 - na prodej
ex E36 316iCompact
Jako vždy, obsluha na 1* a prostředí taky supr (o jídle se nevyjadřuji / znáte mě), jen bych pro příště s dostatečným předstihem bloknul místnost stranou abysme se všichni vešli... Jestli to tedy nemají naši žlutí spoluobčané zamluveno na každý čtvrtek
Sraz byl perfektní, projížďka po jížní spojce taky super a co se týče výběru podniku tak to bylo taky dobrý. Sice jsem kuřák takže jsem si musel nechat mrznout kvuli cígu zadek venku, ale nějak se to dalo přežít.... Těšim se na foto jestli nějaký bude...
Pista píše:Sraz byl perfektní, projížďka po jížní spojce taky super a co se týče výběru podniku tak to bylo taky dobrý. Sice jsem kuřák takže jsem si musel nechat mrznout kvuli cígu zadek venku, ale nějak se to dalo přežít.... Těšim se na foto jestli nějaký bude...
Panaque píše:Ač pro mně krátký ale o to hezčí regionálek!!!
Jako vždy, obsluha na 1* a prostředí taky supr (o jídle se nevyjadřuji / znáte mě), jen bych pro příště s dostatečným předstihem bloknul místnost stranou abysme se všichni vešli... Jestli to tedy nemají naši žlutí spoluobčané zamluveno na každý čtvrtek
uz jsi mel rande s tim cisnikem? evidentne jsi jeho typ
Pista píše:Sraz byl perfektní, projížďka po jížní spojce taky super a co se týče výběru podniku tak to bylo taky dobrý. Sice jsem kuřák takže jsem si musel nechat mrznout kvuli cígu zadek venku, ale nějak se to dalo přežít.... Těšim se na foto jestli nějaký bude...
Si piš, že toho tvého skvostu bude fota habaděj
Ohh.. Děkuji, ale vaše auta jsou taky hezký..... Je to zase něco jinýho... Ale je vidět na těch autech ta péče....