Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Mimoňské války
-
- Kontaktovat uživatele:
JFK píše:hned pri prodeji jsem Bubakoj rekl ze to auto muze mit max 340-350 PS (on tvrdil ze Kramsky tvrdil ze 380) Par tydnu na to jsem zajel na brzdu a tam po dvou merenich namerili 305PS/311Nm. Pote jsem auto nechal prohlednout Robertem Senkyrem a ten zjistil ze tam jsou upravene seriove vacky a velke vstriky z X5, coz potvrdilo to ze to auto je prekrmeny a zere jako svine
Na hlavu se nedival, ta asi bude upravena ale v podstate si pan Kramsky vyklidil regal zbytecnostma a nauctoval si mraky penez... Auto jede krasne, ale do 200 km/hod... diky kratkemu diferaku... nad 240 to nejede vubec, v podstate je to strop, coz je logicke kdyz tam neni kroutak... Auto toci do 8.000, max vykon je v 7.920 ot/min...
no ty woe. PAN Krámský.....
JFK píše:hned pri prodeji jsem Bubakoj rekl ze to auto muze mit max 340-350 PS (on tvrdil ze Kramsky tvrdil ze 380) Par tydnu na to jsem zajel na brzdu a tam po dvou merenich namerili 305PS/311Nm. Pote jsem auto nechal prohlednout Robertem Senkyrem a ten zjistil ze tam jsou upravene seriove vacky a velke vstriky z X5, coz potvrdilo to ze to auto je prekrmeny a zere jako svine
Na hlavu se nedival, ta asi bude upravena ale v podstate si pan Kramsky vyklidil regal zbytecnostma a nauctoval si mraky penez... Auto jede krasne, ale do 200 km/hod... diky kratkemu diferaku... nad 240 to nejede vubec, v podstate je to strop, coz je logicke kdyz tam neni kroutak... Auto toci do 8.000, max vykon je v 7.920 ot/min...
to je celkem vostry .-) ze bych sel znovu na brzdu s novyma svickama a Ba98, nedej boze Vpower100KuaRacing?

“Ability is what you're capable of doing.”
No, a nebo i jinými prostředky jinak, bývalý generální importér FORDa, miliardové dluhy, x firem v konkurzu a neustále jeden z nejbohatších lidí v repulice.JFK píše:o Kramskem je tohle zname leta... on nikdo neni svatousek z motorsportu... kazdej honi prachy na racing a je jim jedno za jakou cenu... kazdej druhej "krade" a lze... nebudu jmenovat:
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Vlasta píše:No, a nebo i jinými prostředky jinak, bývalý generální importér FORDa, miliardové dluhy, x firem v konkurzu a neustále jeden z nejbohatších lidí v repulice.JFK píše:o Kramskem je tohle zname leta... on nikdo neni svatousek z motorsportu... kazdej honi prachy na racing a je jim jedno za jakou cenu... kazdej druhej "krade" a lze... nebudu jmenovat:
ale Charouz ti neupravuje auto s tim ze mu platis za mene vykonu nez serie... ale je to taky zmrd, ale v trochu jinem smyslu... rec je tu o "profi" upravcich...

Lukas H. píše:LOPOLO píše:DC píše:cheater![]()
![]()
![]()
.. ale je fakt ze to ma na vic .. jednu jizdu mel pod tesne pod 13 kam se nikdy nedostanu
.. ale v cili zastavil, stahnul vokynka a zeptal se coze tam sakra mam ..
Jj je jasny ze se kazda jizda (nekomu i obe) nepovede, o cemz svedci jeho druhej cas tesne pod 14...
nahoda to nebyla .. vcera dostal zas