Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Mimoňské války

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Zpráva
Autor
Martinéz

#101 Příspěvek od Martinéz »

hmm, taky ziram teda.. :?
kosh

#102 Příspěvek od kosh »

jo kluci a to je u něj běžná praxe, i když nějaké motory neodbyl
matej
Kontaktovat uživatele:

#103 Příspěvek od matej »

JFK píše:hned pri prodeji jsem Bubakoj rekl ze to auto muze mit max 340-350 PS (on tvrdil ze Kramsky tvrdil ze 380 :lol: ) Par tydnu na to jsem zajel na brzdu a tam po dvou merenich namerili 305PS/311Nm. Pote jsem auto nechal prohlednout Robertem Senkyrem a ten zjistil ze tam jsou upravene seriove vacky a velke vstriky z X5, coz potvrdilo to ze to auto je prekrmeny a zere jako svine :lol: Na hlavu se nedival, ta asi bude upravena ale v podstate si pan Kramsky vyklidil regal zbytecnostma a nauctoval si mraky penez... Auto jede krasne, ale do 200 km/hod... diky kratkemu diferaku... nad 240 to nejede vubec, v podstate je to strop, coz je logicke kdyz tam neni kroutak... Auto toci do 8.000, max vykon je v 7.920 ot/min... :wink:

no ty woe. PAN Krámský.....
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#104 Příspěvek od RuDoSh »

stealth píše:tak to bych u takovyho precizora, jako je Kramskej, teda necekal ... :x

ja taky ne
Speedy Čestný člen
Čestný člen

#105 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

Nejvíc mě překvapuje, že Bubi s tím nebyl hned po úpravě na brzdě nezávisle na Krámskym...
kosh

#106 Příspěvek od kosh »

Speedy píše:Nejvíc mě překvapuje, že Bubi s tím nebyl hned po úpravě na brzdě nezávisle na Krámskym...

Když ono má kramsky takový dar ukecat kohokoli a přesvědčit ho o všem možném že se není ani čemu divit

A i kdyby na tu brzdu zajel tak se kramsky bude bránit tím, že ta brzda měří blbě
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#107 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

JFK píše:hned pri prodeji jsem Bubakoj rekl ze to auto muze mit max 340-350 PS (on tvrdil ze Kramsky tvrdil ze 380 :lol: ) Par tydnu na to jsem zajel na brzdu a tam po dvou merenich namerili 305PS/311Nm. Pote jsem auto nechal prohlednout Robertem Senkyrem a ten zjistil ze tam jsou upravene seriove vacky a velke vstriky z X5, coz potvrdilo to ze to auto je prekrmeny a zere jako svine :lol: Na hlavu se nedival, ta asi bude upravena ale v podstate si pan Kramsky vyklidil regal zbytecnostma a nauctoval si mraky penez... Auto jede krasne, ale do 200 km/hod... diky kratkemu diferaku... nad 240 to nejede vubec, v podstate je to strop, coz je logicke kdyz tam neni kroutak... Auto toci do 8.000, max vykon je v 7.920 ot/min... :wink:

to je celkem vostry .-) ze bych sel znovu na brzdu s novyma svickama a Ba98, nedej boze Vpower100KuaRacing? :-)) celkem cudny, ze spadnul tak radikalne kroutak... a jakej tam je teda difer pomer? ted mam 3.23 a Vmax 260tacho, pocitam, ze ty teda 3.91? nicmene Kramsky=buh marketingu :lol: :wink:
“Ability is what you're capable of doing.”
Vlasta Člen Klubu
Člen Klubu

#108 Příspěvek od Vlasta Člen Klubu »

Hanz píše:nicmene Kramsky=buh marketingu :lol: :wink:
Možná žhavý kandidát na předsedu vlády.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
JFK Čestný člen
Čestný člen

#109 Příspěvek od JFK Čestný člen »

o Kramskem je tohle zname leta... on nikdo neni svatousek z motorsportu... kazdej honi prachy na racing a je jim jedno za jakou cenu... kazdej druhej "krade" a lze... nebudu jmenovat :D
diferak mam 3.7x (nevim to druhe deset. misto, nekdo me doplni?) :lol:
kosh

#110 Příspěvek od kosh »

no kdybys jmenoval tak bychom tu byli do zítřka :D
Vlasta Člen Klubu
Člen Klubu

#111 Příspěvek od Vlasta Člen Klubu »

JFK píše:o Kramskem je tohle zname leta... on nikdo neni svatousek z motorsportu... kazdej honi prachy na racing a je jim jedno za jakou cenu... kazdej druhej "krade" a lze... nebudu jmenovat :D :
No, a nebo i jinými prostředky jinak, bývalý generální importér FORDa, miliardové dluhy, x firem v konkurzu a neustále jeden z nejbohatších lidí v repulice.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
JFK Čestný člen
Čestný člen

#112 Příspěvek od JFK Čestný člen »

Vlasta píše:
JFK píše:o Kramskem je tohle zname leta... on nikdo neni svatousek z motorsportu... kazdej honi prachy na racing a je jim jedno za jakou cenu... kazdej druhej "krade" a lze... nebudu jmenovat :D :
No, a nebo i jinými prostředky jinak, bývalý generální importér FORDa, miliardové dluhy, x firem v konkurzu a neustále jeden z nejbohatších lidí v repulice.

ale Charouz ti neupravuje auto s tim ze mu platis za mene vykonu nez serie... ale je to taky zmrd, ale v trochu jinem smyslu... rec je tu o "profi" upravcich... :D
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#113 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

Lukas H. píše:
LOPOLO píše:
DC píše:cheater :mad: :lol:

:nono: :lol: :lol: .. ale je fakt ze to ma na vic .. jednu jizdu mel pod tesne pod 13 kam se nikdy nedostanu :-) .. ale v cili zastavil, stahnul vokynka a zeptal se coze tam sakra mam .. :D

Jj je jasny ze se kazda jizda (nekomu i obe :) ) nepovede, o cemz svedci jeho druhej cas tesne pod 14... :)

nahoda to nebyla .. vcera dostal zas :-) ... a to sam vis jak mi funguje spojka :D :D :D
Odpovědět