Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
	Chip od Kelleners nebo JB4 ?
[quote="vitan"]Hotrod182 má skoro 800nm a uz to zvládá celkem dlouho.  
 Ten to dokonce žene přes caty a seriovej fmic. Prifukuje ale dusík.  A tuším že má ale automat. 
 Ale obecně se říká, že bmw a audi snesou 2x takovej výkon než z továrny...
no tak myslím, že s 800Nm můžeš jezdit i s manuálem jako na automat

Jo 800 nm v benzinu to musí bejt neskutečný.bmw335 píše:vitan píše:Hotrod182 má skoro 800nm a uz to zvládá celkem dlouho.Ten to dokonce žene přes caty a seriovej fmic. Prifukuje ale dusík. A tuším že má ale automat.
moc dlouhou životnost to mít ale nebude...vitan píše:bmw335 píše:Jo 800 nm v benzinu to musí bejt neskutečný.vitan píše:Hotrod182 má skoro 800nm a uz to zvládá celkem dlouho.Ten to dokonce žene přes caty a seriovej fmic. Prifukuje ale dusík. A tuším že má ale automat.
To asi ne, ale zas nebudeš pořád jezdit tak, abys využíval 800nm. V tomhle to vidím jako Martyn, jezdím na mapu0,5... to na normální ježdění snad každýmu stačí  
 a občas si zablbnu a trochu mu zkrátim život. Když jsem se rozhod pro pár úprav, koukal jsem i na cenu motoru a motor kolem 30t km se dá sehnat za 50t včetně turb...když by došlo na nejhorší.

motor s 30t za 50? To je ale z 316i ne?vitan píše:To asi ne, ale zas nebudeš pořád jezdit tak, abys využíval 800nm. V tomhle to vidím jako Martyn, jezdím na mapu0,5... to na normální ježdění snad každýmu stačía občas si zablbnu a trochu mu zkrátim život. Když jsem se rozhod pro pár úprav, koukal jsem i na cenu motoru a motor kolem 30t km se dá sehnat za 50t včetně turb...když by došlo na nejhorší.
Tady jsem si početl o chipování N54 a zhruba uprostřed textu je vysvětleno, proč se nedoporučuje pro N55 víc jak 360hp.......Díly vně N55 nejsou tak kvalitní jako v N54, údajně jsou od turecké firmy a to asi i zdůvodňuje fakt, proč 1m,35is mají N54 a ne 55 

http://www.1addicts.com/forums/showthread.php?t=528152

Jo, to mě taky pobavilo.. Jak jsme se před nějakou dobou bavili, proč má 1M N54... Je krásné, že N55 žere o 10% míň, ale N54 je zřejmě odolnější motor, snese víc úpravbmw335 píše:Tady jsem si početl o chipování N54 a zhruba uprostřed textu je vysvětleno, proč se nedoporučuje pro N55 víc jak 360hp.......Díly vně N55 nejsou tak kvalitní jako v N54, údajně jsou od turecké firmy a to asi i zdůvodňuje fakt, proč 1m,35is mají N54 a ne 55![]()
Jinak jsem na youtube uploadoval video, není to úplně ono, ale trošku je poznat, že ty výfuky... zní jinak
http://www.youtube.com/watch?v=F-xLrzlsfZw
Upgradli ste uz 16 G5 update? Velmi dobry pri malom plyne. Auto sa sprava ovela jemnejsie a krasne sa berie do otacok.  
http://www.n54tech.com/forums/showthread.php?t=17441

http://www.n54tech.com/forums/showthread.php?t=17441
Tak mám instalovanou JB4 a DCI.. Občas běží motor hrubě, pak se to zase srovná. Předpokládám, že si řídící jednotka zvyká na ty změny 
 Není to problém.. A je to jen zřídka.
Na mapu 1 jede auto jako sviňa. Ale zase, nevím jestli to je v rámci adaptování, či co.. ale jednou to jede neskutečně, pak zase tak normálněji. Jede to tak, že až pochybuji, jestli něco není špatně. 100-160 na čtyřku jsem dal za 4,8s (na mobilu, +/-). Před tím jsem takový čas neměl ani na trojku.
Na trojku jsem se praštil o hlavovou opěrku, protože to jsem fakt nečekal.. a na čtyřku bliká stabilizace.
Jo a DCI je pěkně hlučný. Kamarádovi jsem to popisoval, že šlápneš na plyn, ozve se celkem hlasité syčení jako předzvěst něčeho velkého.. A pak následuje forsáž

Na mapu 1 jede auto jako sviňa. Ale zase, nevím jestli to je v rámci adaptování, či co.. ale jednou to jede neskutečně, pak zase tak normálněji. Jede to tak, že až pochybuji, jestli něco není špatně. 100-160 na čtyřku jsem dal za 4,8s (na mobilu, +/-). Před tím jsem takový čas neměl ani na trojku.
Na trojku jsem se praštil o hlavovou opěrku, protože to jsem fakt nečekal.. a na čtyřku bliká stabilizace.
Jo a DCI je pěkně hlučný. Kamarádovi jsem to popisoval, že šlápneš na plyn, ozve se celkem hlasité syčení jako předzvěst něčeho velkého.. A pak následuje forsáž
Poldav6 píše:Tak mám instalovanou JB4 a DCI.. Občas běží motor hrubě, pak se to zase srovná. Předpokládám, že si řídící jednotka zvyká na ty změnyNení to problém.. A je to jen zřídka.
takže to je asi rozbitý co?
Instaloval to DC, můžu ti na něj dát číslo. I se sáním to trvalo 2h. A na ceně se s ním jistě dohodneš 
Dnes jsem měl několikrát misfire, ale nemám po ruce notebook, abych nahrál log..
O tom sání píše Terry na svých stránkách, je to nadepsané "mýtus o teplém vzduchu" nebo tak nějak. Na standardní mapu zatím nejezdím, abych to porovnal. Ale už jen kvůli vzhledu a zvukovému efektu to za to stojí
Každopádně jsem s tím docela spokojený, ty možnosti jsou neuvěřitelné... A poměr cena za přidaného koně je legrační.

Dnes jsem měl několikrát misfire, ale nemám po ruce notebook, abych nahrál log..
O tom sání píše Terry na svých stránkách, je to nadepsané "mýtus o teplém vzduchu" nebo tak nějak. Na standardní mapu zatím nejezdím, abych to porovnal. Ale už jen kvůli vzhledu a zvukovému efektu to za to stojí
Každopádně jsem s tím docela spokojený, ty možnosti jsou neuvěřitelné... A poměr cena za přidaného koně je legrační.
No ty vole, takze zase problemy? A co myslis ze Terry udela s tema misfire? Ja se toho obavam ze mi to bude furt kecat nejaky chyby a bude vic problemu nez uzitku.Poldav6 píše:Instaloval to DC, můžu ti na něj dát číslo. I se sáním to trvalo 2h. A na ceně se s ním jistě dohodneš
no tim bych si nebyl tak jistej četl sem o misfire na netu, je tam toho spoustu , museli měnit nějaký cívky nebo co?? Jako já nechci abych se každou cestu strachoval že mi to vybleje nějakou chybu. To si radši zaplatim čipPoldav6 píše:Hele dokud to nenačtu, nedělal bych závěry. Třeba tam ani nemám poslední software.. Jednotka se musí adaptovat na nové podněty atd atd.
Tiez som si vymenil sviecky, cievky. Pre istotu a neriesil som kde je chyba. Asi si treba dobre etablovat mapu 5, 3-4 krat plny od spodu na 3jke a 4ke. Ja pouzivam len mapu 5. Dajte si aktualny soft a pripadne poslite logy Terrymu. Pomoze a nebudu ziadne problemy. Asi za mesiac maju byt novy typ vstrekov tak ich hned vyskusam 

- 
				Marty_
 - Kontaktovat uživatele:

Chipem si nepomuzes, spis naopak. Pokud budes pouzivat jb jen na mapu 1 tak ti to udela to same co chip = stejne riziko.. Akoratze jb ti vsechny chyby hned nacte a ukaze + dela logybmw335 píše:no tim bych si nebyl tak jistej četl sem o misfire na netu, je tam toho spoustu , museli měnit nějaký cívky nebo co?? Jako já nechci abych se každou cestu strachoval že mi to vybleje nějakou chybu. To si radši zaplatim čipPoldav6 píše:Hele dokud to nenačtu, nedělal bych závěry. Třeba tam ani nemám poslední software.. Jednotka se musí adaptovat na nové podněty atd atd.Dej pak vědět co si s tim dělal, mně přijde JB4 jako sázka do loterie, že s tím budou jen problémy dřív nebo později
ale já nechci abych si kvuli JB zase měnil cívky, svíčky.....Mám najeto 47tis a nechci abych musel něco kupovat, když sem nmusel:) Zajímalo by mě jak se dají tyhle chyby řešit jinak, než výměnou těch cívek atd....riki18 píše:Tiez som si vymenil sviecky, cievky. Pre istotu a neriesil som kde je chyba. Asi si treba dobre etablovat mapu 5, 3-4 krat plny od spodu na 3jke a 4ke. Ja pouzivam len mapu 5. Dajte si aktualny soft a pripadne poslite logy Terrymu. Pomoze a nebudu ziadne problemy. Asi za mesiac maju byt novy typ vstrekov tak ich hned vyskusam