Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
bmw kutná hora
tak mi tedkom volal a upně vpohodě týpek... řikal že byl na diagnostice a hodilo mu to chybu špatná lambda pokud sem mu rozuměl dobře že se to auto prostě dusí a nejede tak že to dneska spravil ujel 30 kiláku a začlo to odznova tak že eště zejtra skočí na diagnostiku a dkyžtak to hodí do servisu když to nepude a fakt se zdal vklidu že by to nemusel být žádny parchant
gs500e píše:nejlepší kup je ten, kdy se na auto jdeš podívat jen tak, bez nějakých očekávání. pak tě může auták jen a jen pozitivně překvapit..
tyhle kupy, kdy jsi natěšeněj, kdy jsi ochoten i přimhouřit oko, tak to dopadá zle, nakonec u takového auta při koupi odpustíš i dost závažné závady, no a pak se ti to jen a jen sere...
doufám, že ti to vyjde a že to bude ok, ale opravdu k tomu přistupuj s rozvahou..
jinak sedačky klasické černé hadrové koupíš tak okolo 1-2tis
sám ti mohu nabídnout jedny v krásném stavu, z auta co mělo najeto 150tis, cena kompletu tisíc korun nebo tak nějak to mám v tom inzerátu
no ale je to moje první auto takže to nejde být nenatěšenej ale já vim musím se udržet

Záleží, na jaký byl diagnostice. Konkrétně u M52 třeba Carsoft hlásí lambdu v podstatě vždycky, když je problém v elektronice motoru. Může to být váha, čidlo vačky nebo kliky a Carsoft hlásí lambdu
Jinak teda souhlasím s tím, co tu píše většina, že se nejspíš ženeš do průseru. Aut je jako sr*ček, koupit si první ludru co potkám jen proto, že má něco málo z výbavy navíc je nesmysl. Kromě toho, drtivou většinu výbavy lze dodělat za relativně pár korun, furt je lepší mít auto v cajku a časem si jako radost dopřát trochu výbavy než řešit, aby to vůbec jelo a nemít ani na benzín.

Jinak teda souhlasím s tím, co tu píše většina, že se nejspíš ženeš do průseru. Aut je jako sr*ček, koupit si první ludru co potkám jen proto, že má něco málo z výbavy navíc je nesmysl. Kromě toho, drtivou většinu výbavy lze dodělat za relativně pár korun, furt je lepší mít auto v cajku a časem si jako radost dopřát trochu výbavy než řešit, aby to vůbec jelo a nemít ani na benzín.

Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...
no tak to musí být dobrá diagnostika
no mě jde právě oto že auto s takovou výbavou bych jinak koupil za takových 70-80 nebo aspon za poslední rok co se tak dívám tak sem levnější neviděl...já vim že to nebude v top stavu a počítám s tím že tam narvu prachy ale právě třeba těch 30 co ušetřím tam klidně pak vrazím... páč já bych 80 nenašetřil já neumím šetřit
tak to aspon budu mít v garáži a už mě to bude nutit šetřit
a potom už budu prostě vědět co sem opravil a co ne taky můžu koupit auto za 80 které bude vypadat vklidu a nakonec se třeba bude srát eště víc jak toto... řikám to je prostě nahovno že je to taková dálka kdyby to bylo v okruhu 50km tak se domluvím dovezlo by se to do dílny pořádně by se to prohlídlo hodilo na zvedák a pak by se to vidělo pořádně v jakém je to stavu ale tak to bude aj tak nějak naslepo... a s tím doděláním výbavy to by mě stálo majland dodělat např střešní okno el.zadní okna výhřev a ASC to bych se nedoplatil 

c4mel píše:. a s tím doděláním výbavy to by mě stálo majland dodělat např střešní okno el.zadní okna výhřev a ASC to bych se nedoplatil
zadní okna v elektrice vůbec nepoužívám, střešní okno je fajn ale když je klima tak není co řešit, výhřev sedadel jde dodělat vpoho do cca 2tis, ASC není špatné ale taky jde bez něj žít (odkojení z e30tky ví své), kožené sedadla vůbec nevyhledávám, takže tak

už slevňuje, začínal na 1800,-
http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=ckqm2hnqijly
paca píše:c4mel píše:. a s tím doděláním výbavy to by mě stálo majland dodělat např střešní okno el.zadní okna výhřev a ASC to bych se nedoplatil
zadní okna v elektrice vůbec nepoužívám, střešní okno je fajn ale když je klima tak není co řešit, výhřev sedadel jde dodělat vpoho do cca 2tis, ASC není špatné ale taky jde bez něj žít (odkojení z e30tky ví své), kožené sedadla vůbec nevyhledávám, takže tak
no bec asc bych měl hlavně v zimě to je výhoda jo kožené sedačky to bych taky nejradši nechtěl

jak nemusím kompakty, tak tenhle vypadá dobře
http://auto.bazos.cz/inzerat/13133443/B ... ompakt.php
čoveče ty už o tom mluvíš jako by to auto bylo tvé
vsadím boty že to koupíš ikdyby to jelo na tři válce a mlátil by celý podvozek
samo ti přeju at je to dobrý kousek a at naplní tvá očekávání
jinak jak píšou ostatní, díly a výbavu dokoupíš za drobáky, třeba střešní okno prodávám včetně el. za 500kč, stahovací okna za 1tis atd....
těch e36tek na díly je mrtě, vše dá se říct za hubičku

jinak jak píšou ostatní, díly a výbavu dokoupíš za drobáky, třeba střešní okno prodávám včetně el. za 500kč, stahovací okna za 1tis atd....
paca píše:jak nemusím kompakty, tak tenhle vypadá dobře
já právě taky ne já prostě jen sedan

gs500e píše:čoveče ty už o tom mluvíš jako by to auto bylo tvé
no právě řikám já už se vidím jak v tom sedím a jedu