Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

bmw kutná hora

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
c4mel

#101 Příspěvek od c4mel »

tak mi tedkom volal a upně vpohodě týpek... řikal že byl na diagnostice a hodilo mu to chybu špatná lambda pokud sem mu rozuměl dobře že se to auto prostě dusí a nejede tak že to dneska spravil ujel 30 kiláku a začlo to odznova tak že eště zejtra skočí na diagnostiku a dkyžtak to hodí do servisu když to nepude a fakt se zdal vklidu že by to nemusel být žádny parchant
c4mel

#102 Příspěvek od c4mel »

gs500e píše:nejlepší kup je ten, kdy se na auto jdeš podívat jen tak, bez nějakých očekávání. pak tě může auták jen a jen pozitivně překvapit..

tyhle kupy, kdy jsi natěšeněj, kdy jsi ochoten i přimhouřit oko, tak to dopadá zle, nakonec u takového auta při koupi odpustíš i dost závažné závady, no a pak se ti to jen a jen sere...

doufám, že ti to vyjde a že to bude ok, ale opravdu k tomu přistupuj s rozvahou..

jinak sedačky klasické černé hadrové koupíš tak okolo 1-2tis
sám ti mohu nabídnout jedny v krásném stavu, z auta co mělo najeto 150tis, cena kompletu tisíc korun nebo tak nějak to mám v tom inzerátu

no ale je to moje první auto takže to nejde být nenatěšenej ale já vim musím se udržet :-) to sou ty sedačky tak levné :-o já čekal tak 7 litrů :D no dík ale tedkom mám sotva na zaplacení auta a benálu :D a uvidím ale na jaře kdyžtak určitě nějaké koupím když ta kůže bude napytel
shade741

#103 Příspěvek od shade741 »

jestli se to dusí, tak to dle mýho není lambda :wink: aspon 316 bez ní jela uplne vpohode akorát žrala :lol:
c4mel

#104 Příspěvek od c4mel »

shade741 píše:jestli se to dusí, tak to dle mýho není lambda :wink: aspon 316 bez ní jela uplne vpohode akorát žrala :lol:
řikam nejsem si jistel jestli řikal todle je ve výfukovém systému ne? :D jestli jo tak říkal todle... ale může to být i váha vzduchu ne?
shade741

#105 Příspěvek od shade741 »

:lol: bez přesnějšího popisu to může bejt miliarda věcí, sem zvědavej jak tohle dopadne :P
c4mel

#106 Příspěvek od c4mel »

shade741 píše::lol: bez přesnějšího popisu to může bejt miliarda věcí, sem zvědavej jak tohle dopadne :P

no řikam že s tím byl na diagnostice a napsalo mu to vadná lambda a nakonec to tím asi nebylo.. ale zase si řikám když chce další bmw tak aj bude možná fanda takže zase třeba plus :-)
icecold
Kontaktovat uživatele:

#107 Příspěvek od icecold »

jen aby to neskončilo tak já u jednoho majitelé který měl na 320i stejný problém... vyměníl na tom x věcí a ono níc... nakonec to musel prodat :lol:
e36 328i
e36 325iA
e46 320d

BMW e36, e46, e39 náhradní díly. Dodělávání výbav, drobné upgrady, diagnostika, tel 608037844
c4mel

#108 Příspěvek od c4mel »

:D chudák :D ale aspon normálně naférovku řekl že se mu tam něco posralo klidně se mohl vymluvit že nemá čas kvůli práci např... ale už sem fakt zvědav co z toho vyleze a doufám že už to spraví...
Dan td

#109 Příspěvek od Dan td »

Záleží, na jaký byl diagnostice. Konkrétně u M52 třeba Carsoft hlásí lambdu v podstatě vždycky, když je problém v elektronice motoru. Může to být váha, čidlo vačky nebo kliky a Carsoft hlásí lambdu :-)

Jinak teda souhlasím s tím, co tu píše většina, že se nejspíš ženeš do průseru. Aut je jako sr*ček, koupit si první ludru co potkám jen proto, že má něco málo z výbavy navíc je nesmysl. Kromě toho, drtivou většinu výbavy lze dodělat za relativně pár korun, furt je lepší mít auto v cajku a časem si jako radost dopřát trochu výbavy než řešit, aby to vůbec jelo a nemít ani na benzín.
Obrázek Touring & Compact
Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...
c4mel

#110 Příspěvek od c4mel »

no tak to musí být dobrá diagnostika :D no mě jde právě oto že auto s takovou výbavou bych jinak koupil za takových 70-80 nebo aspon za poslední rok co se tak dívám tak sem levnější neviděl...já vim že to nebude v top stavu a počítám s tím že tam narvu prachy ale právě třeba těch 30 co ušetřím tam klidně pak vrazím... páč já bych 80 nenašetřil já neumím šetřit :D tak to aspon budu mít v garáži a už mě to bude nutit šetřit :-) a potom už budu prostě vědět co sem opravil a co ne taky můžu koupit auto za 80 které bude vypadat vklidu a nakonec se třeba bude srát eště víc jak toto... řikám to je prostě nahovno že je to taková dálka kdyby to bylo v okruhu 50km tak se domluvím dovezlo by se to do dílny pořádně by se to prohlídlo hodilo na zvedák a pak by se to vidělo pořádně v jakém je to stavu ale tak to bude aj tak nějak naslepo... a s tím doděláním výbavy to by mě stálo majland dodělat např střešní okno el.zadní okna výhřev a ASC to bych se nedoplatil :D
c4mel

#111 Příspěvek od c4mel »

a možná máte pravdu že se ženu do průseru ale tak uvidíme no jak tam dojedu co to bude zač... ale jak řikám ten týpek uplně pohodář hned sme si potykali aj pokecali :D fakt se nezdál na nějakého důležitého páprdu co by chtěl někoho omrdat...
paca

#112 Příspěvek od paca »

c4mel píše:. a s tím doděláním výbavy to by mě stálo majland dodělat např střešní okno el.zadní okna výhřev a ASC to bych se nedoplatil :D

zadní okna v elektrice vůbec nepoužívám, střešní okno je fajn ale když je klima tak není co řešit, výhřev sedadel jde dodělat vpoho do cca 2tis, ASC není špatné ale taky jde bez něj žít (odkojení z e30tky ví své), kožené sedadla vůbec nevyhledávám, takže tak :)

už slevňuje, začínal na 1800,-
http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=ckqm2hnqijly
c4mel

#113 Příspěvek od c4mel »

paca píše:
c4mel píše:. a s tím doděláním výbavy to by mě stálo majland dodělat např střešní okno el.zadní okna výhřev a ASC to bych se nedoplatil :D

zadní okna v elektrice vůbec nepoužívám, střešní okno je fajn ale když je klima tak není co řešit, výhřev sedadel jde dodělat vpoho do cca 2tis, ASC není špatné ale taky jde bez něj žít (odkojení z e30tky ví své), kožené sedadla vůbec nevyhledávám, takže tak :)

no bec asc bych měl hlavně v zimě to je výhoda jo kožené sedačky to bych taky nejradši nechtěl :-) a zase kdybych to časem chtěl prodat tak čím větší výbava tím se to líp aj bude prodávat.. já vim možná máte pravdu třeba to auto bude nahovno a třeba taky ne jak psal týpek o stránku předtím koupil auto za 60 eště s lepší výbavou a jezdí vpohodě to je prostě o haluzi aj proto si sebou beru mechanika aby na to aspon trochu mrknul... a mám takovej dotaz eště je problém z malýho bc předělat na velké bc? když sem se díval tady tak velké stojí třeba 2300 a to mi nepřide drahé :-) a když to koupím a bude to tak nahovno jak píšete tak třeba se najde taky nějakej blbec jako já a koupí to :D
paca

#114 Příspěvek od paca »

jak nemusím kompakty, tak tenhle vypadá dobře
http://auto.bazos.cz/inzerat/13133443/B ... ompakt.php
gs500e

#115 Příspěvek od gs500e »

čoveče ty už o tom mluvíš jako by to auto bylo tvé :-D
vsadím boty že to koupíš ikdyby to jelo na tři válce a mlátil by celý podvozek :-D
samo ti přeju at je to dobrý kousek a at naplní tvá očekávání :-)

jinak jak píšou ostatní, díly a výbavu dokoupíš za drobáky, třeba střešní okno prodávám včetně el. za 500kč, stahovací okna za 1tis atd....

těch e36tek na díly je mrtě, vše dá se říct za hubičku
c4mel

#116 Příspěvek od c4mel »

paca píše:jak nemusím kompakty, tak tenhle vypadá dobře
http://auto.bazos.cz/inzerat/13133443/B ... ompakt.php

já právě taky ne já prostě jen sedan :-) ale jo vypadá pěkně být to sedan tak už se tam jedu podívat...
c4mel

#117 Příspěvek od c4mel »

gs500e píše:čoveče ty už o tom mluvíš jako by to auto bylo tvé :-D
vsadím boty že to koupíš ikdyby to jelo na tři válce a mlátil by celý podvozek :-D
samo ti přeju at je to dobrý kousek a at naplní tvá očekávání :-)

jinak jak píšou ostatní, díly a výbavu dokoupíš za drobáky, třeba střešní okno prodávám včetně el. za 500kč, stahovací okna za 1tis atd....

těch e36tek na díly je mrtě, vše dá se říct za hubičku

no právě řikám já už se vidím jak v tom sedím a jedu :D a jak už tady někdo psal já bych snad aj přimouřil oko kdyby tomu něco málo bylo a jo já vim to je to nejhorší co můžu udělat ale prostě já si nemůžu pomoct :D já už prostě vidím jak tedkom přes tu zimu půjdu do garáže sednu do auta nastartuju a bude se jen tak kochat :D :D mimochodem kolik to žere benzínu na volnoběh? :D doufám že ne moc :D a co to velký BC je to teda nějaká finanční a pracně náročné?
paca

#118 Příspěvek od paca »

c4mel píše:.... co to velký BC je to teda nějaká finanční a pracně náročné?

hledej, návod na zapojení tady určo je :wink:
c4mel

#119 Příspěvek od c4mel »

já vim tady bylo to velké téma všech BC ale tedkom to nikde nemůžu najít :-( a použil sem hledat :P
c4mel

#120 Příspěvek od c4mel »

hurá našel sice až za 10min ale našel :D
Odpovědět