ale neumí editovat, na psani je to placeny

rooc píše:Díky za rady ale zatím jsem se opravdu nedozvěděl čemu mám věřit,ale logičtější je že PDF budo to hned za svody, že by se BMW spletlo v popisu?
já nevím.., jestli na toto mám vůbec reagov at..,abych se zas nenasral![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...prosímtě.., pokud si chceš nechat poradit..., odpověď znáš...pokud chceš vycházt z logiky.., ve které věříš tomu, že ti tu všuchni lžou a v bmw se spletli....tak sem ani nechoď
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
butthead740 píše:Hosi filtr ven, prehrat SW a mate vystarano, auto pojede lip, bude min zrat a ze obcas zahuli no a co, co se deje za autem ridice nemusi zajimat !U nas v ML cela anabaze vyjde na cca 7-8tisic
a je po starostich
butthead740 píše:To jo, ale ja to myslel ze to udelaj trochu inteligentne, ze vzhledove to pod autem bude vypadat jak kdyby tam ten filtr furt byl a ten SW co sem se poptaval nikdo pod 5-6 tisic neprehraje.. Me to delali a co vim tak sem nato jezdily i kluci z Varu atd, bo ani u nich nikdo nic takovyho nenabizel
Jendix píše:butthead740 píše:To jo, ale ja to myslel ze to udelaj trochu inteligentne, ze vzhledove to pod autem bude vypadat jak kdyby tam ten filtr furt byl a ten SW co sem se poptaval nikdo pod 5-6 tisic neprehraje.. Me to delali a co vim tak sem nato jezdily i kluci z Varu atd, bo ani u nich nikdo nic takovyho nenabizel
no nevim, dát zbytečně 10tis za moc inteligentní nepovažuju...
nechápu co vydíš těžkýho na tom vyndat DPF (pokud máš předface, jednodušší to ani bejt nemůže) vzít kladivo a kus kulatiny nebo menší trubky a za půl hodiny máš hotovo.. pak nejlépe vrazit obal filtru zpět.. (může se i vevařit trubka, přímo do obalu původního filtru, auto bude ale hlučnější, nemá ale špatnej zvuk)..
pak už je otázka si za někym zajet na sw úpravu (taky mě to ještě čeká, předface právě můžeš bez problému jezdit dál, jediný co se děje že se ti občas spustí regenerace, čidla nepoznají že tam vložka filtru vůbec není), co jsem se předběžně doptával v praze chtěji za soft odpojení 2,5-3 tis (lpokud to čte někdo kdo to dokáže levněji, prosím SZ..
poptával jsem to i v německu a tam mi řekli 150-200€ což ej pořád levnější než tvoje cena.. asi se ptáš na špatných místech..
¨butthead740 píše:Ikdyz DPF vyndas porad auto projde emisema takze nemusis mit moralni problem.. Ja DPF vyndal a jedinej rozdil sem zaznamenal ze auto ozilo, pocitove troufnu rict jako by melo o deset koni vic, zralo najednou o cca min pul litru min a hold po celym dnu ve meste kdyz vyjedes z mesta a das mu tak zahuli jako kazdej jinej disl bez filtru no a ? beztak je to tam jen kuli EU a jejim debilnim vymyslúm, jak je mozny ze nikdy to v autech nebylo a nikomu to nevadilo.. A nejvic me pobavi kdyz jedes za karosou, avii, V3Skou, trabantem atd atd a ty si vesele cmoudi, emisema zvesela prochazeji a nam budou cpat naky " spunty" do aut. Nikomu svuj nazor nenutim ale filtr v aute je jen houba na prachy nic vic