poslední závady u E60
- zlomeny kabely v kufru
- zatečeny do jednotek v kufru
- zlomeny kable v kufru
- samovybijeni baterky
- IBS modul KO
- jednotka bagu KO
- PDC jednotka KO
jasně měl jsem tu E65 730D s prasklyma svodama. ale to neřeším, to je u obou stejny, řeším věci ktery stejny nejsou.
...ty zlomený kabely a zatečení do jednotek v kufru se snad týká kombi a ne sedanu...sedmičku v kombi jsem fakt neviděl...
...jinak nic z toho, co píšeš mě zatím nepotkalo a já osobně znám několik lidí kolem mě,který to nepotkalo taky...
...a ještě jinak kolik jezdí u nás E60 a kolik E65? Je to totiž podobné jako s žebříčky poruchovosti aut, kdy vede Porsche...
EX:E36 318-320i,E46 320d,E60 530d mpaket komplet...teď Mustang 5.0 GT...k tomu na "zimu" X3 3.0i
Deejay chtěl asi napsat sedma v kombiku, ale Ok, PDC se může vysrat i na 7, airbagy svítěj u sedmy stejně jako u pětky. Je to všechno relativní. Když jsem pročítal německý sedmičkový fóra, řeší tam milion problémů s e65. Je to logický vzhledem k jejich počtu tam a prostě je to jenom auto. Když vidim kolik e65 se díky dostupnosti v poslední době vyrojilo tak si myslim že budete mít do budoucna práce dost a dost.
...už jsem můj příspěvek upravil...
...jinak ano, myslím si své a ještě jsem neviděl bezporuchová auta...nějakej zlomenej kabel, nebo nějaký nefungující čidlo není pro mě zásadní závada, která by mě položila - a bude hůř, protože do nových aut dávaj tolik elektroniky, že potencionálních poruch do budoucna bude mnohem více...
EX:E36 318-320i,E46 320d,E60 530d mpaket komplet...teď Mustang 5.0 GT...k tomu na "zimu" X3 3.0i
To:m.deejay
Hele bezporuchový auto jsem měl. Byl to Chevrolet TranSport 3,4l. Kupoval jsem ho bourané když měl najeto 17 000km a prodával při 220 000km. Těsně před prodejem mi vyfoukla klima jinak nic, jen olej a benzín.
Eks
Eks píše:To:m.deejay
Hele bezporuchový auto jsem měl. Byl to Chevrolet TranSport 3,4l. Kupoval jsem ho bourané když měl najeto 17 000km a prodával při 220 000km. Těsně před prodejem mi vyfoukla klima jinak nic, jen olej a benzín.
Eks
...tak to si měl asi štěstí najet 200tis km bez jediné závady...
mari píše:Deejay chtěl asi napsat sedma v kombiku, ale Ok, PDC se může vysrat i na 7, airbagy svítěj u sedmy stejně jako u pětky. Je to všechno relativní. Když jsem pročítal německý sedmičkový fóra, řeší tam milion problémů s e65. Je to logický vzhledem k jejich počtu tam a prostě je to jenom auto. Když vidim kolik e65 se díky dostupnosti v poslední době vyrojilo tak si myslim že budete mít do budoucna práce dost a dost.
nehledě na to, že v e65 jsou další desítky luxusních, pro normální lidi prakticky zbytečnejch věcí, který se prostě prostě budou sypat taky..
jako další věc která se mi upřímě na sedmě nelíbí (jinak jí považuju za docela pěkný auto) je to, že např. tady v německu si to auto jako ojetý kupujou víceméně jen turci a podobný cirkusový individua (teda krom pár nadšenců)..
"Copak e46 318i, ale starej dobrej dvojkovej Golf 1,6d ten nechtěl nikdy nic"
Kašleme na to, zvrhlo se to mimo téma. Jen dej bůh ať se nikdy nenechám zblbnout něčim v životě tak nepodstatnym jako je auto.
nevím, ale mě přijde auto celkem podstatny, ne komfort, ani ne vrzání volantu a podobny chujoviny, ale bezpečnost, když vidím v čem lidi jezdí, tak se hodně divim.
MateX3 píše:Lubrizol som kúpil u predajcu Mercedes, lebo BMW máme v okolí neochotné. V Mercedese je to prod. č. A0019896103, u BMW 83290447661 (alebo 832516-83290447661).