Pyron píše:Hmmm...Tak jsem po tejdnu f rachotě o5 na netu a rychle jsem přelouskal tuhle diskuzi, která je fakt hustá jako téma samo..Fschichni co se na těch testech podíleli, maj u mě šáňo. Jen tak mimochodem - jak na strahovskejch kolejích vede DIDO (superstar - ANNA 18), tak na podolí jednoznačně wedou f toptenu wasche widea ještě z půwodního webu - srazy, pálení gum a nějaká sebewražedná osádka zelené 325i (asi ta, co má teď Béďa). Bohužel nikoho z wás neznám osobně (kromě Hanze, který do Hollywoodu zřejmě nemíří a na těch videích nefiguruje), a tak z wás asi budou jen celebrity bez jmen a často i bez twáře Mno teď jsem dostaháwal fsche co tu bylo a po neděli to je na podolí...tak to budou mít panáčkowé na kolejích asi průjem až to uwidí. Jen tak dál! Fakt super..
Podolí? To jsi 100 metrů ode mne Loni jsem kolem kolejí proháněl v zimě červenou Octávku RS A pokud občas slyšíte a zahlédnete černé BMW M3, tak to jsem taky já Kamarád tam má i garáž a děláme tam úpravy.
Heh, mno já v podolí tak cca 1x za rok jen kalim...Tam je na koleji můj kámoš..Já už mám vysokoškolskou nepovinnou docházku za sebou 2 Lopolo: Pověst? jste legendi v dobrém slova smyslu..
Pyron píše:Heh, mno já v podolí tak cca 1x za rok jen kalim...Tam je na koleji můj kámoš..Já už mám vysokoškolskou nepovinnou docházku za sebou 2 Lopolo: Pověst? jste legendi v dobrém slova smyslu..
Nechapu jak muze bejt takove video o nicem legenda...
530DAT píše:19 sec??? to je sakra dobry,,, zkusim take ale jsem tezsi...
Jo nějak tak, měřil jsem to jen na mobilu na stopkách na obyčejný silnici. Musim zajet s kamerou na dálnici to natočit. O kolik to máš těžší? A asi o 10 koníků míň? To by mě zajímalo porovnání. Závodil jsem nedavno s kámošem s 530d 184ps a ujel jsem mu fakt dost...
koniku bych mel mit stejne!? (194) a tezsi jsem asi o 180kg... tak to nekdy testnem, vim uz jsme se domlouvali a ty jsi z plzne, tak nekde na ty dalnici....
Tak jsme vcera debatili s Lopolem a Lukasem H. (jak jinak) o tom cestovani Praha-Brno a nebude to prdel, pod 50s. bude prumerna 240 a to je na 200 km dost pruser. Tzn. jet 95% kladu (270) a max tak 2x, 3x pribrzdit na 230... No uvidime:)
To fakt nebude prdel pod 50s Praha-Brno bych si tipl, že to nikdo nezvládne 50taců na to vsadim.....
PS: Známej v koktávce nějakejch 63min to jel. Bylo to čipované RS a je to fakt blázen.Takže pokud poletíte za nějakech 50min. tak určitě kameru s sebou a? máme na co koukat
PSS: No a pak taky určitě pokud JFK nezapomeneš mrkni na spotřebu a? je aspoň nějaká představa jak tvoje strojovna papá za těch cca 200km
JFK píše:Tak jsme vcera debatili s Lopolem a Lukasem H. (jak jinak) o tom cestovani Praha-Brno a nebude to prdel, pod 50s. bude prumerna 240 a to je na 200 km dost pruser. Tzn. jet 95% kladu (270) a max tak 2x, 3x pribrzdit na 230... No uvidime:)
Že bych se přidal, to je přesně moje krevní skupina Ale asi nebudu stačit - 50vteřin... M-Power je holt peklo
JFK píše:Tak jsme vcera debatili s Lopolem a Lukasem H. (jak jinak) o tom cestovani Praha-Brno a nebude to prdel, pod 50s. bude prumerna 240 a to je na 200 km dost pruser. Tzn. jet 95% kladu (270) a max tak 2x, 3x pribrzdit na 230... No uvidime:)
Pyron píše:Heh, mno já v podolí tak cca 1x za rok jen kalim...Tam je na koleji můj kámoš..Já už mám vysokoškolskou nepovinnou docházku za sebou 2 Lopolo: Pověst? jste legendi v dobrém slova smyslu..
Nechapu jak muze bejt takove video o nicem legenda...
Fschechno je relatiwní...obwzláschtě na VŠ kolejích Mno a hlawně asi nikdy nic takového newiděli...
Tywe za 50 sec. by i střela z kulometu ulítla jen čtvrtinu cesty do Brna...A to nepočítám gravitaci a odpor prostředí Mno každopádně pokud wasche nároky slewí na 50 min (je to cca 190km?), tak to každopádně natočte...a nezabijte se
jo a na ty nasi skoro dalnici kde nekde je jako had a jinde divokej zapad.... jel jsem to jednou s kamosem ve 3 rano v S8 ale 250 se da jen vzdycky chvilku ale spis je to prum kolem 190 a to je 61 min
jo jo i mi volali, akorat na jednu vyrocni oslavu nicmene fakt to neni prdel, ja teda furt presne nevim kdo to zajel nejvic, jestli bychl nebo bervid ale vim ze to mko na to tak nak "upravovali"
Že bych se přidal, to je přesně moje krevní skupina Ale asi nebudu stačit - 50vteřin... M-Power je holt peklo
Bejt tebou tak uz se radsi na tohle tema nevyjadruju...
Mno ty woe... 50 minut... Chlapi nevim nevim. Já to jel jednou v noci asi ve čtyři, ale na tý naší skoro dálnici jet 250 jde jen někde. Viděl bych těch 270 jen na špičky, ale v zátočinách se bude muset zpomalit. Já to nestopoval, ale jel jsem fakt celou cestu skoro cihlu a vim, že je to na takovou rychlost pěknej had... Každopádně to stojí za pokus co dokáže M-Power. Horší je, že tady už ani moc o Mpower nejde... ale spíše o naší super dálnici. Tak bacha a? to neni celou cestu jak video highwayfun_mad.
Tak jsem to dnes zkusil zmerit.100-200 km/hod mam na co mozno rovnem useku 24,5 sec.Je fakt ze jsem to tocil asi jen do 6000ot/min, ale o moc rychleji to asi nebude.
Zajimalo by me, jak je mozne ze jsi Lukasi mel poprve 34sec a podruhe 22?Vim ze jsi zacal na nizsim stupni ale to prece nepomuze 10 sec!!!
Fakt to jede jak jine auto, kazdopadne dost dobre!!Me to prave poprve pripadlo na 170 hp nejak pomale.fakt je to nejlepsi jezdit na stejnem miste,ale kvuli tomu do Praglu nepojedu.
psena píše:Tak jsem to dnes zkusil zmerit.100-200 km/hod mam na co mozno rovnem useku 24,5 sec.Je fakt ze jsem to tocil asi jen do 6000ot/min, ale o moc rychleji to asi nebude. Zajimalo by me, jak je mozne ze jsi Lukasi mel poprve 34sec a podruhe 22?Vim ze jsi zacal na nizsim stupni ale to prece nepomuze 10 sec!!! Fakt to jede jak jine auto, kazdopadne dost dobre!!Me to prave poprve pripadlo na 170 hp nejak pomale.fakt je to nejlepsi jezdit na stejnem miste,ale kvuli tomu do Praglu nepojedu.
A co máš za stroj? 325i? Sakra štve mě tady na tom novém fóru, že tu chybí kolonka "Řídím:". Proč to tu neni?