Velké díky Pavlovi, dělá s lakem opravdové zázraky. Zrcátka a křídlo byly totál vyšislý a teď se lesknou jako zbytek auta Lak je teď hladkej jako dětská prdelka.
Jen malá připomínka - nejspíš sprej, který jsi používal na čištění pneumatik se dostal i na kola a něž jsem dojel domu nalepilo se na tu mastnotu spousta bordelu takže jsem měl kola černý
To nebyl tak zašlej lak (i když byl teda hodně poškábanej od myčky), ale nějaká nanesená vrstva, kterou pak Pavel setřel dolů a pod tím byl lesk jak blesk, prokouklo to teda pořádně Ale o tom ti Pavel poví víc.
To nebyl tak zašlej lak (i když byl teda hodně poškábanej od myčky), ale nějaká nanesená vrstva, kterou pak Pavel setřel dolů a pod tím byl lesk jak blesk, prokouklo to teda pořádně Ale o tom ti Pavel poví víc.
ale byl zašlej ...to co jsi viděl byla leštěnka..... jak sem utřel..tohle jsou fotky s průběhu broušení tý E39...
Musím se připojit s velkými díky za neskutečnou práci kouzelníků z Podivína .. Nebyl jsem si jistej, jestli mě po noci ve sklípku nešálí zrak, když jsem viděl svůj nový lak.. Pavel i jeho táta jsou fakt machři a navíc fajn chlapi.. Rád se tam budu vracet.
PS: Pavle, pokud máš ještě nějaké foto mojí pětky, pošli mi je prosím na mail..Díky
Pavle dokazal by si prosim neco poresit s takovyhlema krupkama co mam na prave strane vzadu ... ? Je to jak kdyby ostriknute od nejake barvy ci co nevim ... ? Je to auto co jsem koupil loni od Zave tak mozna on poreferuje lepe jestli by to slo nebo ne nebo trebas uz jste to zkouseli No nevim tak se ptam