Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
BUGLIST - seznam a hlášení chyb na bmwklub.cz
-
- Moderátor
- Klubové ID: 1819
májm problém, ustavičně mi něco nebo někdo mění moderátorská práva, jednou se přihlásím a jsem moderátor všech schválených sekcí, někdy zase nemůžu smazat ani svůj vlastní příspěvek, jindy mám zase mod práva jen v někerých sekcích, ještě pořád nejsem moderátorem sekce auta-koupě, viry nemám, pc umím ovládat vcelku slušně, nevím čím to je, abych nezapomněl, občas chybím ve výpisech modů, přitom moderovat můžu, jindy zase naopak... co s tím??

Mas nieco posrane v kolacikoch ...mach píše:mach píše:Zdravím. Nemám označená (žlutě) nepřečtená témata. Jen v Obsahu fóra ano. Po kliknutí na nějaké téma se to tváří že tam nic nového neni. V sobotu jsem přeinstaloval pc. Neni něco špatně u mně ? (vista+firefox)![]()
![]()
7er. True definition of luxury. Yours.
-
- Čestný člen
- Klubové ID: 50
tohle se typicky projevuje, pokud uzivatel komu pises ma zadanou neplatnou emailovou adresu ... je na nem, aby mel zadanu korektni ...globusman píše:Předchozí chyba stále přetrvává a mám tu další.
Při pokuso o odeslání SZ uživateli uda se mi zobrazuje toto:
Ran into problems sending Mail. Response: 554 5.5.1 Error: no valid recipients
DEBUG MODE
Line : 185
File : smtp.php
A jestli jsem to dobře pochopil, tak asi nejsem sám...
Tohle potvrzuji, není to chyba systému.alp píše:tohle se typicky projevuje, pokud uzivatel komu pises ma zadanou neplatnou emailovou adresu ... je na nem, aby mel zadanu korektni ...globusman píše:Předchozí chyba stále přetrvává a mám tu další.
Při pokuso o odeslání SZ uživateli uda se mi zobrazuje toto:
Ran into problems sending Mail. Response: 554 5.5.1 Error: no valid recipients
DEBUG MODE
Line : 185
File : smtp.php
A jestli jsem to dobře pochopil, tak asi nejsem sám...