BMWKLUB Česká Republika, o.s. Logo
Header
Banner Autorozvody.cz

BMW Auto klub ČR

Veřejné diskusní fórum pod záštitou BMW Auto Klubu Česká Republika
Právě je úte 25.09.2018 05:09



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: E60 navigace
PříspěvekNapsal: úte 11.09.2018 19:19 
Offline
Registrovaný

Registrován: úte 11.09.2018 19:12
Příspěvky: 1
Zdravím,
nedávno jsem si pořídil e60 530d rv2004. Navigace pro mne nebyla prioritou, proto jsem to neřešil, ale teď mě tak napadlo, jak vlastně na to. Mám menší display business a pouze jedno místo pro CD. Další věc v I-drive mám, napravo, údaje o vozidle místo navigace. Lze z toho, co jsem uvedl říct, jestli to navigaci zvládne, když koupím nebo je potřeba sehnat ještě něco jiného? Děkuji za pomoc.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: E60 navigace
PříspěvekNapsal: úte 11.09.2018 20:57 
Offline
Registrovaný
Uživatelský avatar

Registrován: pát 06.04.2012 00:00
Příspěvky: 785
Bydliště: Kunvald
Sis brzo uvědomil... Lze, otázkou kolik chceš investovat, original dražší nebo z chiny levnější.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: E60 navigace
PříspěvekNapsal: úte 11.09.2018 21:05 
Offline
Registrovaný

Registrován: pon 07.09.2009 00:00
Příspěvky: 115
Bydliště: Hradec Králové
Ale i k ty cine potrebuje ccc ne? Takze drahy bude oboji :D


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: E60 navigace
PříspěvekNapsal: úte 11.09.2018 23:19 
Offline
Registrovaný

Registrován: ned 20.01.2008 01:00
Příspěvky: 1656
Bydliště: Kromcl / Brno (Šalingrad)
Hele jako jeden z mála netoužím po dvoj CD/DVD (byť širokej display by se hodil) a oceňuju volnou přihrádku. Místo toho plánuju vyměnit M-ASK II (LCI) a to umí prej mapy barevně atd. Ale otázka jak na tom je tvůj GPS modul a tyhle potřebný doplňky k navigaci ?


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: E60 navigace
PříspěvekNapsal: stř 12.09.2018 06:32 
Offline
Registrovaný
Uživatelský avatar

Registrován: pát 06.04.2012 00:00
Příspěvky: 785
Bydliště: Kunvald
myslím, že nepotřebují CCC. Základ je mít funkční CCC či M ASK (bez restartu či vypadávaní zvuku).

Jinak pro GPS je potřeba natáhnout anténu ( je schovaná v ,,ploutvi")


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

Český překlad – phpBB.cz
[ Time : 0.052s | 20 Queries | GZIP : On ]
banner
banner
banner