BMWKLUB Česká Republika, o.s. Logo
Header
Banner Autorozvody.cz

BMW Auto klub ČR

Veřejné diskusní fórum pod záštitou BMW Auto Klubu Česká Republika
Právě je stř 17.10.2018 15:08



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 23 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: stř 16.05.2018 20:53 
Offline
Registrovaný
Uživatelský avatar

Registrován: úte 09.08.2011 00:00
Příspěvky: 1610
Bydliště: Praha
No ja nevim jak vy, ale ja bezpecne poznam, kdyz se mi zapne vnitrni okruh. Na E36 mi to docela hodne klapne, na E61 se zmeni zvuk proudeni vzduchu od predniho okna.

Jinak situace byla takova, ze to nehlasilo zadnou zavadu, alespon ne nic, co bych bez diag poznal, proste to nezaviralo. Kdyz jezdite denne 2 tunely po okruhu a denne to musite rucne ovladat, tak si vsimnete, ze vam to najednou prepne samo, kdyz tu vatu vycistite :)

_________________
E36 328i Cabrio, E39 523i Tour, E61 530d, E66 745Li
ex E53 3.0i


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pát 18.05.2018 09:29 
Offline
Registrovaný

Registrován: čtv 12.04.2012 00:00
Příspěvky: 322
No na E90 s automatickou klimou to přepíná i bez toho AUC, protože to samo reguluje, jaký poměr vzduchu to posílá nahoru, dolu nebo na střed, takže člověk slyší, že mu klapky pracují, ale netuším, jak je to právě s tím AUC


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pát 18.05.2018 12:10 
Offline
Registrovaný
Uživatelský avatar

Registrován: úte 09.08.2011 00:00
Příspěvky: 1610
Bydliště: Praha
Vzdyt neni nic snazsiho vypnout si automatiku a dat vnitrni okruh manualne, pak je slyset presne to, co je potreba hledat pri tom automatizovanem uzavreni vnitrniho okruhu. Ten zvuk se proste zmeni. Bezne nemam nastaveno foukani automaticky, smery vybiram manualne pote, co jsem zapnul automat, tim zustane zachovana automatizovana hodnota mnozstvi (rychlost ventilatoru), ale nemeni se mi smery, takze zmena zvuku vzdy odpovida uzavreni okruhu a ne zmene smeru foukani.

_________________
E36 328i Cabrio, E39 523i Tour, E61 530d, E66 745Li
ex E53 3.0i


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pát 18.05.2018 12:48 
Offline
Člen Klubu
Člen Klubu

Registrován: sob 20.03.2004 01:00
Příspěvky: 7242
Bydliště: Ústí n. L.
Než AUC zareaguje (nereaguje úplně na všechno, např. kouřící stará Avie nebo Trabant to nikdy nepřeplo), je lepší si vnitřní okruh naprogramovat na tlačítko s píčou na volantu

_________________
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Ex. BMW E46 M3 Imola Rot, BMW E39 530dA


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pát 18.05.2018 17:43 
Offline
Registrovaný
Uživatelský avatar

Registrován: úte 09.08.2011 00:00
Příspěvky: 1610
Bydliště: Praha
Tak to mas fakt nejaky vyseptaly :) Me to zavira, kdyz mi foukne odzadu vitr, jak to chyti moje vlastni spaliny :) Tlacitko s picou na volantu mam az na E61, 36tka timhle nevladne :)

_________________
E36 328i Cabrio, E39 523i Tour, E61 530d, E66 745Li
ex E53 3.0i


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pát 18.05.2018 20:01 
Offline
Člen Klubu
Člen Klubu

Registrován: čtv 11.05.2006 00:00
Příspěvky: 2294
Bydliště: Mariánské Lázně
Jak to to má fungovat:
http://www.bmw-planet.net/diagrams/rele ... 645008.htm
http://www.bmw-planet.net/diagrams/rele ... 645005.htm

A tlačítko s <!> je programovatelné, takže záleží na uživateli, co s tím tlačítkem bude ovládat. Já tam mám Night Vision.
:D


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: ned 20.05.2018 15:37 
Offline
Registrovaný

Registrován: pon 16.03.2015 01:00
Příspěvky: 300
tak ja mam sice e61 ale mam tu samou chybu.
Me to hlasi Kein signal takze predpokladam ze by mohl stacit vymenit ten senzor...

ja ho nasel i u nas...

https://www.soselectronic.cz/products/f ... s-822-7719

nebo na Conradu ale tam je 2x drazsi :lol:
nebo i jine obchody s cenou jako Conrad

Nemel jsem to rozebrany ale na e61 je stejny senzor?


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: ned 20.05.2018 16:16 
Offline
Registrovaný
Uživatelský avatar

Registrován: stř 09.07.2003 00:00
Příspěvky: 299
Bydliště: Praha
No ja mam na E63 take chybu AUC,bohuzel cidlo je tam zcela jine,bez popisu,jen 4vyvodove,takze vymena problem a jeste se to cele musi rozriznout pilkou ci skalpelem a pak slepit epoxidem.


Predpokladam,ze bude stejne i na E61....takze asi jen sehnat nove.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: ned 20.05.2018 18:13 
Offline
Registrovaný

Registrován: pát 10.06.2005 00:00
Příspěvky: 10565
Bydliště: JaraXov
tak zrovna u E63 prostě nějakych 17 kil vubec neřeším, to bych to auto vubec nemohl mít.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: ned 20.05.2018 18:15 
Offline
Registrovaný
Uživatelský avatar

Registrován: stř 09.07.2003 00:00
Příspěvky: 299
Bydliště: Praha
a tak jasny,ale kdyz tu ten navod byl,tak jsem se na to podival :D


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 23 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 11 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

Český překlad – phpBB.cz
[ Time : 0.071s | 18 Queries | GZIP : On ]
banner
banner
banner