BMWKLUB Česká Republika, o.s. Logo
Header
Banner Autorozvody.cz

BMW Auto klub ČR

Veřejné diskusní fórum pod záštitou BMW Auto Klubu Česká Republika
Právě je čtv 02.04.2020 13:46



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: F11 nefunkční RDC
PříspěvekNapsal: pát 13.03.2020 15:50 
Offline
Registrovaný

Registrován: ned 12.10.2003 00:00
Příspěvky: 165
Bydliště: Příbram
Po přezutí (celá sada disky + pneu) přestalo fachat monitorování tlaku v pneumatikách na f11 2015 - resp. nejde vyresetovat:-( netuší někdo co s tím?
Zazlobilo mi to vždy po přezutí na e90kách, stačilo resetnout a byl klid, tady se mi nedaří..
Mám k dispozici Carly, nejde to tím nějak poštelovat? :)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: F11 nefunkční RDC
PříspěvekNapsal: pát 13.03.2020 17:28 
Offline
Registrovaný

Registrován: čtv 19.07.2007 00:00
Příspěvky: 601
Bydliště: Žilina, SK
Mas tam ventily s snimacmi tlaku ?


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: F11 nefunkční RDC
PříspěvekNapsal: pát 13.03.2020 18:03 
Offline
Registrovaný

Registrován: ned 12.10.2003 00:00
Příspěvky: 165
Bydliště: Příbram
Jsou to original kola, tak snad by mely..? Jak to poznam:-)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: F11 nefunkční RDC
PříspěvekNapsal: pát 13.03.2020 19:12 
Offline
Registrovaný

Registrován: čtv 19.07.2007 00:00
Příspěvky: 601
Bydliště: Žilina, SK
V kolach by si mal mat takyto ventil s snimacmi... diel 2... samozrejme sa jedna o pripad, pokial mas vo vybave

Tire pressure display (S2VBA) = Yes

http://bmwfans.info/parts-catalog/F11N/ ... ctrl_unit/


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: F11 nefunkční RDC
PříspěvekNapsal: pát 13.03.2020 23:54 
Offline
Registrovaný

Registrován: sob 17.06.2006 00:00
Příspěvky: 2940
pokud nemas kovovy ventilky se snimacema (funkcnima) tak ti to muzu preprogramovat na RPA a bude to ok nebo dodat funkcni ventilky


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: F11 nefunkční RDC
PříspěvekNapsal: ned 15.03.2020 22:38 
Offline
Registrovaný

Registrován: ned 12.10.2003 00:00
Příspěvky: 165
Bydliště: Příbram
Dik za odpovedi, S2VBA ve vybave mam, je fakt ze me udivilo ze oproti e90 to ukazuje i vylozene tlak v pneu, ne jen ok / neok:-)
Nicmene problem bude asi v tech ventilkach, ale je to divne pac jsem tam dal original style 356 kola..
az budu mit cestu okolo tak u tebe pribrzdim snejku a mrknem na to, dik:-)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 15 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

Český překlad – phpBB.cz
[ Time : 0.081s | 18 Queries | GZIP : On ]
banner
banner
banner