BMWKLUB Česká Republika, o.s. Logo
Header

BMW Auto klub ČR

Veřejné diskusní fórum pod záštitou BMW Auto Klubu Česká Republika
Právě je sob 20.04.2019 04:19



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: ned 07.04.2019 13:17 
Offline
Registrovaný

Registrován: ned 07.04.2019 13:06
Příspěvky: 2
Zdravím všechny. Začal mi odcházet středový display na BMW E61 rok 2005. Vůbec nevím, kde by se dal sehnat náhradní. Nemáte někdo nějaké doporučení kde sehnat ? Kontakt na nějaké stránky, popřípadě třeba na někoho, kdo má díl jako náhradní atd.... Koukal jsem, že by se dal sehnat nový s aindroidem na netu, ale že by se mi chtělo riskovat platit 350 euro za něco, co nemusí přijít a nebo nemusí fungovat.... Máte s tím nějaké zkušenosti ?
Předem děkuji za typy a hezký den.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: ned 07.04.2019 15:18 
Offline
Člen Klubu
Člen Klubu

Registrován: sob 20.03.2004 01:00
Příspěvky: 7320
Bydliště: Ústí n. L.
Mám 8,8" LCD z E60 r. v. 2006

_________________
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Ex. BMW E46 M3 Imola Rot, BMW E39 530dA, Ford Mondeo V6


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: ned 07.04.2019 15:46 
Offline
Registrovaný

Registrován: ned 07.04.2019 13:06
Příspěvky: 2
Četl jsem tu ještě mnoho příspěvků a ono to nakonec vypadá spíše prý na jednotku ccc než na display... Zkusím ještě zjistit čím by to opravdu mohlo být... každopádně zatím děkuji za odpověď.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: ned 07.04.2019 18:16 
Offline
Registrovaný

Registrován: pát 10.06.2005 00:00
Příspěvky: 21703
Bydliště: nejsem již na bmwklubu
stačí když napíšeš co to dělá, tady to odešlo pulce lidí co tu je :)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: stř 17.04.2019 01:53 
Offline
Registrovaný

Registrován: ned 04.06.2006 00:00
Příspěvky: 1383
Bydliště: SK-PO
nic vynimocne - vadny ccc modul (nie displej). Androidovym displejom to nevyriesis, ten potrebuje aby ccc modul bol plne funkcny. Ak mas zaujem, tak ich opravujem (k dnesne dnu uspesne opravenych 133 modulov :)), ovsem musis dat ccc modul vymontovat a poslat mi ho k bratom slovenskym....


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: čtv 18.04.2019 10:04 
Offline
Člen Klubu
Člen Klubu

Registrován: úte 24.07.2018 16:10
Příspěvky: 14
Bydliště: Plzeň
Restarty a nenabíhání CCC může také způsobovat vadný modul MPM (pod rezervou).


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron

Český překlad – phpBB.cz
[ Time : 0.058s | 18 Queries | GZIP : On ]
banner
banner
banner