BMWKLUB Česká Republika, o.s. Logo
Header

BMW Auto klub ČR

Veřejné diskusní fórum pod záštitou BMW Auto Klubu Česká Republika
Právě je ned 19.05.2019 17:08



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 18 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: ISTA D
PříspěvekNapsal: ned 24.09.2017 21:23 
Offline
Registrovaný

Registrován: čtv 30.12.2010 01:00
Příspěvky: 631
Bydliště: Beskydy
Ahoj,

konečně jsem se dneska dokopal a nainstaloval ISTU D

mám tedy:
ISTU D v. 4.03.13 zdá se celkem běží
ISTA P v. 3.60.2.001 ještě neběží, protože nemám dost místa na disku. zkusím ještě pořešit
SDP v. 4.02.31
EDIBAS 7.3.0
K DCAN obyč kabel co s inpou jakštakš funguje

instaloval jsem dle několika návodů a je to teda opravdu paráda. jsem z toho sw nadšený. oproti INPA se to nedá moc srovnávat.

jediný krok co jsem neudělal je ten, že se mají překopírovat soubory SDP do složky PSdZ. opět z důvodu nedostatku místa na daném disku. v návodu se psalo, že tyto fily slouží k tomu aby bylo možné pracovat s auty řad F a G apod. což já nepotřebuji. mám to čistě pro sebe na svou E60lci. navíc tyto nové řady se děají přes ICOM což nemám viz výše a jelikož to mám v úmyslu používat jen pro sebe na svou e60 tak ani nemám v plánu používat. zatím.

nyní k problému:

moc jsem toho zatím nevyzkoušel, ale: můžu se pohybovat v různých jednotkách a vyčítat chyby. co ale nejde je chyby smazat.

také jsem zkoušel spustit kalibraci vtg protože mi v něm visí chyba o vyjetém oleji, který jsem vyměnil už na jaře. bez kalibrace se ale chyba vrací.

kalibrace se jakoby spustí, ale o pár minutách zjistím že se asi nic neděje a tak to přeruším. chybu z vtg samozřejmě také nelze přes ISTU smazat.

muj dotaz tedy je: je to o tom že jsem nepřekopíroval SDP data? ty data mají 70GB. musím udělat nějaké místo a překopnout to tam kam to patří.

další věc co jsem si všiml, je, že nemám status napětí na KL15 a KL30 vlevo nahoře. nemůže i to souviset? jak to odstranit?

na cartechnology.co.uk jsem se dočetl že by snad mělo stačit dopsat do ISTAGUI.exe.config:
<add key="BMW.Rheingold.ISTAGUI.Pages.StartPage.ShowDisclaimer" value="false"/>
ale tam se řešila starší verze ISTy a nové verze už to prý maji pořešené.

díky za rady a názory

PS: nebylo by opravdu od věci udělat tady sekci čistě o diag. já to napral sem, protože v mém případě řeším pětku. ale ten problém s autem zas tak nesouvisí. ještě možná do technických dotazů by to šlo. kdyžtak prosím Moderátory o přesunutí. děkuji


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: ISTA D
PříspěvekNapsal: čtv 28.09.2017 15:01 
Offline
Registrovaný

Registrován: ned 20.01.2008 01:00
Příspěvky: 3282
Bydliště: Kromcl / Brno (Šalingrad)
Chtělo by to hodit do Technické sekce. Ale nejdřív by pár lidí mohlo poradit :P


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: ISTA D
PříspěvekNapsal: čtv 28.09.2017 20:30 
Offline
Registrovaný

Registrován: pon 07.05.2012 00:00
Příspěvky: 67
Bydliště: Brno
Cau,
SDP data opravdu nepotrebujes. Jsou pro programovani rady F & G.

Napeti kl 15 a 30 se zobrazuje dle me zkusenosti jen pres icom..
Pokud nemas icom a dobry zdroj napeti, tak bych istu p ani neinstaloval.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: ISTA D
PříspěvekNapsal: čtv 28.09.2017 20:41 
Offline
Člen Klubu
Člen Klubu

Registrován: stř 22.11.2006 01:00
Příspěvky: 201
Bydliště: Ostrava / E60 545i
Ahoj souhlasím ISTA-P i na SSD disku a přes kabel - pomalé a velké riziko selhání. Osobní zkušenost - vyhozené peníze. Je lépe mít v okolí někoho kdo to má v malíčku a s programováním se na něj obrátit. ISTA-D to je celkem nutnost. :D


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: ISTA D
PříspěvekNapsal: pát 29.09.2017 14:38 
Offline
Registrovaný

Registrován: čtv 30.12.2010 01:00
Příspěvky: 631
Bydliště: Beskydy
Ahoj,

Diky za reakce

Sdp uz mam take potvrzeno ze netreba

Kl15 a kl30 jde jen pres icom ktery nemam. Zkousel jsem nejaky odrb ale zatim mi to nejede. Jede to jen pro inpu

Istu p zatim nechavam stranou. Pro me to nema moc velky vyznam zvlast pres kdcan kabel. Urcite se nechystam na nejake prehravani sw v jednotkach. Maximalne kodovat funkce a to jde i pres ncs expert.

Ista d prozatimni zkusenost je super. Mnohem lepsi nez inpa. Zatim jsem zkalibroval vtg takze uz neni hlaska o vyjetem oleji, odblokoval webasto - nyni sleduji jak se chova dal a naridil jsem desulfatizaci nox katu.

Vecer budu zas chytrejsi. Ted nemam auto k dispozici


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: ISTA D
PříspěvekNapsal: pát 03.11.2017 12:48 
Offline
Registrovaný

Registrován: pát 25.11.2005 01:00
Příspěvky: 378
Bydliště: Nemam(u UH)
Muzes sem dat odkaz?


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: ISTA D
PříspěvekNapsal: sob 04.11.2017 20:31 
Offline
Registrovaný

Registrován: čtv 30.12.2010 01:00
Příspěvky: 631
Bydliště: Beskydy
Promin ale nemůžu

Za prvé aktuálně žádný nemám

Za druhé chtěl bych vidět toho střelce co když by ho měl by ho jen tak na přímo zveřejnil.

Je potřeba si uvědomit že je řeč o sw který je origo dost drahý a z šíření jeho hekmuté kopie bych řekl že docela kouká prokurátor, co myslíš?


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: ISTA D
PříspěvekNapsal: ned 05.11.2017 02:59 
Offline
Registrovaný

Registrován: ned 04.06.2006 00:00
Příspěvky: 1385
Bydliště: SK-PO
RomanM3 píše:
jsem z toho sw nadšený. oproti INPA se to nedá moc srovnávat.


co ma spolocne ista/d s inpou a preco by sa to malo porovnavat??? vobec nechapem :D


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: ISTA D
PříspěvekNapsal: ned 05.11.2017 11:40 
Offline
Registrovaný

Registrován: pát 25.11.2005 01:00
Příspěvky: 378
Bydliště: Nemam(u UH)
RomanM3 píše:
Promin ale nemůžu

Za prvé aktuálně žádný nemám

Za druhé chtěl bych vidět toho střelce co když by ho měl by ho jen tak na přímo zveřejnil.

Je potřeba si uvědomit že je řeč o sw který je origo dost drahý a z šíření jeho hekmuté kopie bych řekl že docela kouká prokurátor, co myslíš?



No ja myslim ze to tak horke nebude kdyz se to vali na Internetu.Vetsinou to maji ulozene na Mega.nz.
Me slo akorat o to stahnout nejakou overenou verzi a v danem jazyce.
Nekde je jazyk oznaceny, nekde ne a nekde je multi- ne kulti !!!
Stahl jsem neco ale potrebuju vetsi Hdd na instalaci.Bohuzel nekdy ti diagnostika nerekne stejne nic.....no uvidim o kolik je to lepsi nez Dis v mem pripade s starou E39.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: ISTA D
PříspěvekNapsal: úte 24.04.2018 13:20 
Offline
Člen Klubu
Člen Klubu

Registrován: sob 20.03.2004 01:00
Příspěvky: 7324
Bydliště: Ústí n. L.
Jak je to s češtinou?

_________________
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Ex. BMW E46 M3 Imola Rot, BMW E39 530dA, Ford Mondeo V6


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 18 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Mickl a 4 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

Český překlad – phpBB.cz
[ Time : 0.058s | 20 Queries | GZIP : On ]
banner
banner
banner